Έρχονται οι ΝΕΕΣ ταυτότητες-Ποιο το κόστος για τον πολίτη

ΝΕΕΣ ταυτότητες
Έρχονται οι ΝΕΕΣ ταυτότητες-Ποιο το κόστος για τον πολίτη

Ο μειοδοτικός διαγωνισμός ανάθεσης του έργου, με την απόρρητη διαδικασία, προκηρύσσεται τις επόμενες ημέρες και αναμένεται να ολοκληρωθεί το επόμενο εξάμηνο.Σύμφωνα με την εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος», προοπτική κόστους για τον Έλληνα πολίτη είναι κάτω από 7 ευρώ συν τα έξοδα των φωτογραφιών. Τσιπ με φωτογραφίες, δακτυλικό αποτύπωμα….

ομάδα αίματος προαιρετικά και ό,τι άλλο… απόρρητο θα εμπεριέχεται στη νέα ταυτότητα.

Η δέσμευση του μέγιστου ποσού που προϋπολογίζεται για το έργο για την επόμενη 15ετία ανέρχεται περίπου στα 500.000.000 ευρώ, δηλαδή 30.000.000 ευρώ το χρόνο, προκειμένου να ξεκινήσει η διαδικασία.

Ποσά που αναμένεται να μειωθούν σημαντικά από τις προσφορές των εταιρειών, οι οποίες εκτιμάται ότι θα είναι πάνω από 10 και ενδεχομένως θα επιχειρήσουν να πάρουν το έργο δίνοντας τη φθηνότερη προσφορά.

Η εταιρεία ή η κοινοπραξία που θα είναι η «απόλυτα φθηνότερη» θα… κερδίσει το έργο.

Φυσικά θα πρέπει να πληροί τις απαιτούμενες προδιαγραφές, να έχει αναλάβει αντίστοιχο έργο σε χώρα της ΕΕ και να έχει τυπώσει αριθμό τεμαχίων που αντιστοιχεί στους περίπου 10 εκατ. κατοίκους της Ελλάδας.

Ζώνες ασφαλείας

Δείτε στη gallery του Newsblog.gr τις 7 ζώνες που χωρίζονται οι ψηφιακές προδιαγραφές και πώς θα είναι οι νέες ταυτότητες

Από το 2020 οι νέες ταυτότητες
« 1 από 4 »
Διαβάστε την συνέχεια εδώ
Loading...
ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΑΣΥΛΙΑ

Survivor spoiler διαρροή: Ο πρώτος αγώνας του Πατρικ σε βίντεο-LIVE ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Αλκοτέστ στην Κρήτη...

Ανέκδοτο με πολύ γέλιο: Αλκοτέστ στην Κρήτη….πως το γλυτώνει ο καλός ο Κρητικός