Έρχεται η Βικτώρια! Η νέα κακοκαιρία που θα σαρώσει την χώρα. Πότε θα χτυπήσει

Νέα σημαντική επιδείνωση θα παρουσιάσει η νέα κακοκαιρία που αναμένεται να πλήξει την χώρα μας απο απόψε το βράδυ.
Σύμφωνα με το meteo.gr η νέα κακοκαιρία με το όνομα Βικτώρια αναμένεται στην χώρα μας απο τα Δυτικά όπου και θα χτυπήσει πρώτα με ισχυρές βροχές και καταιγίδες ενώ θα επηρεάσει το σύνολο της χώρας έως και το βράδυ της Τετάρτης.
Αυτό που κρίνεται σημαντικό και πρέπει να προσεχθεί……είναι τα σημαντικά ύψη βροχής που θα προκαλέσουν τεράστια προβλήματα σε διάφορες περιοχές της χώρας.

Πιο αναλυτικά που θα χτυπήσει η κακοκαιρία Βικτώρια

Το βαθύ βαρομετρικό χαμηλό, το οποίο βρίσκεται δυτικά της Σαρδηνίας, θα κινηθεί αργά ανατολικά και από το μεσημέρι της Τρίτης 12/11, θα προκαλέσει την κακοκαιρία «Βικτώρια», με τα μέτωπα του να επηρεάζουν αρχικά τα δυτικά τμήματα και βαθμιαία έως την Πέμπτη 14/11 και τα υπόλοιπα τμήματα της χώρας μας.

Η πορεία του βαρομετρικού χαμηλού που συνδέεται με την κακοκαιρία «Βικτώρια», καθώς επίσης και τα εκτιμώμενα ύψη βροχόπτωσης από τη Δευτέρα 11/11 το μεσημέρι έως τις βραδινές ώρες της Τετάρτης 13/11, παρουσιάζονται στο βίντεο που ακολουθεί.

Η επερχόμενη κακοκαιρία «Βικτώρια», εκτός από τα σημαντικά ύψη βροχής, θα προκαλέσει θυελλώδεις νοτιάδες στο Ιόνιο, αλλά και σημαντική μεταφορά σκόνης στην ατμόσφαιρα.

Βίντεο.Η πορεία του βαρομετρικού χαμηλού που συνδέεται με την επερχόμενη κακοκαιρία «Βικτώρια» και τα αναμενόμενα ύψη βροχής από το μεσημέρι της Δευτέρας 11/11 έως τις βραδινές ώρες της Τετάρτης 13/11, όπως εκτιμώνται από τα αριθμητικά μοντέλα πρόγνωσης καιρού για την Ανατολική Μεσόγειο (GFS) και την Ελλάδα (Bolam).

Κατερίνα Στικούδη: Όχι που δεν θα το τόλμαγε. Χωρίς εσώρουχο και σκίσιμο μέχρι τον αφαλο.. Κόκκινη φωτιά

GNTM Spoiler: Η Κάτια τις έφαγε όλες! Αυτή είναι η πεντάδα που πάει Μιλάνο