Επίθεση με βιτριόλι: Στα χέρια της αστυνομίας βίντεο της δράστιδος

Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε την άφιξη της δράστιδας λίγα λεπτά πριν την επίθεση με βιτριόλι εναντίον της 34χρονης Ιωάννας στην Καλλιθέα. Το βίντεο βρίσκεται ήδη στην κατοχή των αστυνομικών αρχών και σύμφωνα με πληροφορίες απο ρεπορτάζ της ΕΡΤ1 βρίσκονται κοντά στην ταυτοποίηση της.
Όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο, φαίνεται η άφιξη της γυναίκας την οποία και θεωρεί ύποπτη η αστυνομία για την επίθεση με βιτριόλι.

Η γυναίκα σύμφωνα με το ρεπορτάζ δεν είναι μαυροφορεμένη όπως νομίζαμε, φέρεται να είναι ξανθιά αλλά δεν αποκλείει η αστυνομία να φοράει περούκα και φοράει και ρούχα ασυνήθιστα για την εποχή όπως σκούφο και γάντια, προφανώς για να μην μπορεί να γίνει άμεσα αντιληπτή.

Όπως επισημαίνουν αστυνομικές πηγές, η γυναίκα που έκανε την επίθεση έχει κάνει σημαντικά λάθη τόσο στην διαδρομή της αλλά και κατά την επίθεση, τα οποία αναλύουν και μέσω των οποίων θα την εντοπίσουν, σε συνδυασμό με τις μαρτυρίες και τις καταθέσεις που έχουν αλλά και το υπόλοιπο οπτικό υλικό που έχουν στα χέρια τους.

Δείτε το βίντεο

πηγή ΕΡΤ

Επίθεση με βιτριόλι:Ραγδαίες οι εξελίξεις! Εντοπίστηκε ο οδηγός που μετέφερε την «μαυροφορεμένη»

Ο Γιατρός η ιστορία ενός θαύματος 27/05: Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο