Επιστρέφει το My style Rocks, επιστρέφει και η Λίτσα;

epistrefi to my style rocks epistrefi ke i litsa

Ο Ατζούν «επέστρεψε» τελικά στο κανάλι του Φαλήρου, στον ΣΚΑΪ και μάλιστα όπως αναφέρουν οι διαρροές «επέστρεψε με κατεβασμένα τα παντελόνια» αφού γύρισε όλα τα κανάλια για να κλείσει συμφωνία για τα προγράμματα του και τελικά πήρε αρνητική απάντηση απο όλους. Έτσι αναγκαστικά δέχτηκε τις προτάσεις του ΣΚΑΪ και πλέον είναι ένας απλός συνεργάτης και όχι ο Σουλτάνος.

Ποια ριάλιτι επιστρέφουν στον ΣΚΑΪ

Αυτό που έχει ήδη διαφημιστεί και θα είναι το σίγουρο χαρτί είναι το «The Voice» ενώ θα επιστρέψει και το «My style Rocks». Επίσης ακούγεται και το ριάλιτι «Αγρότης» το πάει τελικά θα πάει για το β’ μισό της νέας σεζόν στον ΣΚΑΪ.
Στο ριάλιτι μόδας «My style Rocks» όμως θα υπάρχουν και αλλαγές.
Σύμφωνα με τις διαρροές ο Ατζούν θα κρατήσει την παραγωγή του ριάλιτι όμως ο ΣΚΑΪ θα αποφασίζει για τα πάντα και όταν λέμε για τα πάντα εννοούμε κριτική επιτροπή και φυσικά παρουσιάστρια.
Από χθες το βράδυ ακούγονται τρία ονόματα έντονα: Αυτά της Μπέτυς Μαγγίρα, της Σάσας Σταμάτη αλλά και της Ευαγγελίας Αραβανή που παρουσίασε τον πρώτο κύκλο του ριάλιτι.
Στην κριτική επιτροπή μόνος σίγουρος είναι ο Στέλιος Κουδουνάρης. Στο θέμα αυτό οι εξελίξεις θα τρέξουν πολύ γρήγορα τις επόμενες μέρες.

Διαβάστε ακόμα:

NEWSBLOG

Αρθρογράφος NEWSBLOG

Στο Newsblog.gr ένα πλήθος δημοσιογράφων παρακολουθούν και ενημερώνουν τους επισκέπτες της ιστοσελίδας μας τόσο για τα νέα της χώρας όσο και για αυτά που συμβαίνουν ανά τον κόσμο.
Ο σκοπός των συντακτών του newsblog.gr δεν είναι η τυφλή αναπαραγωγή των ειδήσεων αλλά η διαρκής προσπάθεια για ανάδειξη των θεμάτων μέσα από πρωτότυπο ρεπορτάζ και μαρτυρίες των πρωταγωνιστών.