Ανακαλύψαμε στο Facebook ένα πραγματικά εντυπωσιακό βίντεο με κατασκευή υπερυψωμένης βίλας μέσα στο δάσος στην οποία ο ιδιοκτήτης – κατασκευαστής αποφάσισε όπως θα δείτε, να φτιάξει επιπλέον μια προσωπική πισίνα με τσουλήθρα, κούνια και φυσικά ένα υπαίθριο τζάκι για να περνάει ξέγνοιαστες στιγμές θαλπωρής μέσα στην ζούγκλα
Πως ένας τύπος κατασκεύασε την πιο εκπληκτική βίλα
Το βίντεο δείχνει εξ’ολοκλήρου την κατασκευή και το μόνο που έχουμε να σας πούμε είναι ότι πραγματικά θα μείνετε άφωνοι με το αποτέλεσμα.
Πώς να χτίσετε πισίνα και μια καταπληκτική νεροτσουλήθρα μόνο απο μπαμπού χρησιμοποιώντας απλά και διαθέσιμα υλικά της ζούγκλας.
Ελπίζουμε ειλικρινά το απολαύσετε όπως το απολαύσαμε και εμείς. Εννοείται ότι βίντεο είναι μόνο για την διασκέδαση σας και όχι για να το τολμήσετε!!
Δείτε το βίντεο με την απίστευτη κατασκευή

Στο Newsblog.gr ένα πλήθος δημοσιογράφων παρακολουθούν και ενημερώνουν τους επισκέπτες της ιστοσελίδας μας τόσο για τα νέα της χώρας όσο και για αυτά που συμβαίνουν ανά τον κόσμο.
Ο σκοπός των συντακτών του newsblog.gr δεν είναι η τυφλή αναπαραγωγή των ειδήσεων αλλά η διαρκής προσπάθεια για ανάδειξη των θεμάτων μέσα από πρωτότυπο ρεπορτάζ και μαρτυρίες των πρωταγωνιστών.