Έπεσαν τα πρώτα χιόνια στην Πάρνηθα. Έρχεται η Ζηνοβία. Πότε θα χιονίσει

Έπεσαν τα πρώτα χιόνια στην Πάρνηθα σήμερα δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων και το φαινόμενο καταγράφηκε στην κάμερα. Το κρύο είναι τσουχτερό και αυτή την στιγμή στην περιοχή υπάρχει ασθενής χιονόπτωση η οποία όμως θα σταματήσει και αυτή αφού η Ζηνοβία δεν έχει φτάσει ακόμα και αυτά είναι τα κατάλοιπα της τελευταίας κακοκαιρίας……..

Από το Σάββατο το απόγευμα όμως ειδικά στην Πάρνηθα και ίσως και στα Βόρεια προάστια οι χιονοπτώσεις θα είναι έντονες με τις ριπές του ανέμου να φτάνουν ακόμα και τα 70 χιλιόμετρα την ώρα και την θερμοκρασία να δείχνει λίγο κάτω απο το μηδέν.

Τις επόμενες ημέρες, και μετά μέχρι τώρα στοιχεία, θα έχουμε στην χώρα μας την κακοκαιρία Ζηνοβία απο την Κυριακή 29/12, η οποία αναμένεται να φέρει περαιτέρω σημαντική πτώση της θερμοκρασίας, έως και 10 βαθμούς κάτω από τις κλιματικές τιμές λόγω και των δυνατών αρκτικών αέριων μαζών που θα τη συνοδεύουν.

Είναι νωρίς για περισσότερες ανακοινώσεις και προβλέψεις όπως αναφέρει και το meteo.gr λόγω της αβεβαιότητας των προγνωστικών στοιχείων ως προς την ακριβή τροχιά της ψυχρής εισβολής και την αρχική διάταξη της Ζηνοβίας, έτσι περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα ύψη βροχής και τις περιοχές όπου θα εκδηλωθούν χιονοπτώσεις, θα δοθούν σε επόμενες ανακοινώσεις.

Δείτε το βίντεο που αναρτήθηκε στο facebook 

Ανέκδοτο: Ο Άγιος Βασίλης έχει κέφια και μοιράζει δώρα σε μεγάλους. Εσύ θα πάρεις ένα… Απίστευτο γέλιο

GNTM: Έχεις δει τώρα τελευταία την Άννα Αμανατίδου; Θα χρειαστείς οπωσδήποτε γιατρό!