Έλιωσε όλο το Instagram με την ανάρτηση της Μαρίας Κορινθίου-Όλες οι λεπτομέρειες της πρώτης γνωριμίας της με τον Γιάννη Αϊβάζη!

μαρια κορινθιου,μαρια κορινθιου ρουχα,μαρια κορινθιου ηλικια,μαρια κορινθιου instagram,μαρια κορινθιου καταγωγη,μαρια κορινθιου νυφη,μαρια κορινθιου νεα

Ο Γιάννης Αϊβάζης και η Μαρία Κορινθίου είναι ένα από τα πιο διάσημα και αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής σόου-μπιζ. Τον Ιανουάριο του 2008 ξεκίνησε τη σχέση τους και λίγους μήνες αργότερα, στις 18 Νοεμβρίου 2008, γεννήθηκε η κόρη τους, Ισμήνη. Το ζευγάρι παντρεύτηκε στις 15 Σεπτεμβρίου 2010 στην Ανάβυσσο.

Όλα έγιναν πολύ γρήγορα και αυτό δείχνει το πόσο καρμικά είναι δεμένοι αυτοί οι δύο άνθρωποι! Η Μαρία πρώτη φορά εκμυστηρεύτηκε με λεπτομέρειες τι συνέβη εκείνη την νύχτα, που οι δυο τους ήρθαν πιο κοντά.

Στο Instagram έγραψε:

«13 χρόνια μαζί…..
Αυτή είναι η πρώτη μας φωτογραφία, η πρώτη φωτογραφία που μας τράβηξαν, λες και «έβλεπαν» αυτό που θα ακολουθούσε……
Κύπρος…σε βραβεία…το πάρτυ μετά…. και εσύ δεν ήτανε να έρθεις….αλλά ήρθες, και ήρθες για εμένα, γιατί ήξερες ότι θα είμαι εκεί! ….Και από εκείνη την στιγμή με διεκδίκησες, δε με άφησες λεπτό από δίπλα σου. Δυο μήνες αρκούσαν για να μάθουμε ότι θα ερχόταν στη ζωή μας, το παιδί μας. Το παιδί που από την πρώτη μέρα, μου έλεγες ότι ήθελες να αποκτήσουμε μαζί.
Όλα γρήγορα, με ταχύτητα….. χείμαρροι και οι δύο μας…..χείμαρρος ο έρωτας μας. Όρμησε στη ζωή μας και επιβλήθηκε ….. Γιατί όπως έχει πει και η αγαπημένη Κική Δημουλά : « Ο έρωτας δε θέλει χρόνο…..θέλει ταχύτητα»
Χρόνια μας πολλά ……χρόνια πολλά στη ζωή που έχουμε «χτίσει» μαζί, στα εμπόδια και τις τρικλοποδιές που μαζί έχουμε πέσει, αλλά έχοντας πλάι μας, το μεγαλύτερο εφόδιο και το μεγαλύτερο επίτευγμα μας: Το παιδί μας!»

Δείτε την πρώτη τους κοινή φωτογραφία!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

13 χρόνια μαζί….. Αυτή είναι η πρώτη μας φωτογραφία, η πρώτη φωτογραφία που μας τράβηξαν, λες και «έβλεπαν» αυτό που θα ακολουθούσε…… Κύπρος…σε βραβεία…το πάρτυ μετά…. και εσύ δεν ήτανε να έρθεις….αλλά ήρθες, και ήρθες για εμένα, γιατί ήξερες ότι θα είμαι εκεί! ….Και από εκείνη την στιγμή με διεκδίκησες, δε με άφησες λεπτό από δίπλα σου. Δυο μήνες αρκούσαν για να μάθουμε ότι θα ερχόταν στη ζωή μας, το παιδί μας. Το παιδί που από την πρώτη μέρα, μου έλεγες ότι ήθελες να αποκτήσουμε μαζί. Όλα γρήγορα, με ταχύτητα….. χείμαρροι και οι δύο μας…..χείμαρρος ο έρωτας μας. Όρμησε στη ζωή μας και επιβλήθηκε ….. Γιατί όπως έχει πει και η αγαπημένη Κική Δημουλά : « Ο έρωτας δε θέλει χρόνο…..θέλει ταχύτητα» Χρόνια μας πολλά ……χρόνια πολλά στη ζωή που έχουμε «χτίσει» μαζί, στα εμπόδια και τις τρικλοποδιές που μαζί έχουμε πέσει, αλλά έχοντας πλάι μας, το μεγαλύτερο εφόδιο και το μεγαλύτερο επίτευμα μας: Το παιδί μας! _______________ #mylife #myman #myfamily #ourfirstpicture #happyanniversary @yannisaivazis

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 𝗠𝗔𝗥𝗜𝗔 𝗞𝗢𝗥𝗜𝗡𝗧𝗛𝗜𝗢𝗨 (@mariakorinthiou) στις

ΑΕΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ live streaming,ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ live streaming, ΑΕΚ live streaming

ΑΕΚ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ live streaming. Δείτε ζωντανά ΕΔΩ τον τελικό

Μίχαελ Σουμάχερ

Μίχαελ Σουμάχερ: Ο Ζαν Τοντ ξέρει το μυστικό της κατάσταση της υγείας του