Ελένη Μενεγάκη: Μετά την κυτταρίτιδα μας μοστράρει KAYTEΣ φωτογραφίες

eleni menegaki meta tin kyttaritida mas mostrarei kaytes fotografies

Η Ελένη Μενεγάκη αφού μας έκανε τα νεύρα τσατάλια με την φωτογραφία που ανάρτησε στο instagram και μας έδειξε ότι ακόμα και οι Βασίλισσες της τηλεόρασης έχουν κυτταρίτιδα και μάλιστα δεν φοβούνται να την δείξουν, αποφάσισε να αλλάξει δρόμο πλεύσης και να μας ξεσηκώσει με νέες αναρτήσεις…
οι οποίες όμως βγάζουν έναν πιο se.xy εαυτό. Βέβαια αυτές οι φωτογραφίες δεν κάνουν τυχαία τώρα την εμφάνιση τους, αφού η Ελένη θέλει και ξέρει να δημιουργεί ντόρο γύρω απο το όνομα της ακόμα και όταν δεν είναι στο προσκήνιο, αλλά στο παρασκήνιο όπως είναι αυτή την στιγμή.
Η πρώην παρουσιάστρια όπως πρέπει να αναφέρεται τώρα σύμφωνα με μερικούς άσπονδους φίλους της που άλλα λέγανε δίπλα της και άλλα όταν έσβησαν τα φώτα, απολαμβάνει την ξέγνοιαστη και χωρίς πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις, νέα της ζωή.
Φέτος θα είναι και η πρώτη φορά που η ωραία Ελένη δεν θα έχει το άγχος του στησίματος της εκπομπής της και όπως φαίνεται θα συνεχίσει για πολύ καιρό ακόμα και μέσα στον Σεπτέμβρη τις διακοπές της στο ησυχαστήριο της στα Άχλα της Άνδρου.
Αυτό όμως που δεν υπάρχει περίπτωση να σταματήσει να κάνει είναι το να μην συνεχίσει να μας ξεσηκώνει και να δημιουργεί συζητήσεις γύρω απο το όνομα της, ακόμα και αν η ίδια δεν λέει τίποτα…. άλλωστε το μόνο που χρειάζεται είναι να δείχνει
Δείτε την Ελένη Μενεγάκη εδώ

Ελένη Μενεγάκη Άνδρος
Ελένη Μενεγάκη Άχλα

Διαβάστε ακόμα:

ΡΙΤΑ ΖΟΡΜΠΑ

Written by ΡΙΤΑ ΖΟΡΜΠΑ

Ονομάζομαι Ρίτα Ζορμπά και είμαι αρχισυντάκτρια στο Newsblog.gr και ένα απο τα ιδρυτικά του μέλη. Είμαι δημοσιογράφος και απόφοιτη του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Γνωρίζω Αγγλικά και Γαλλικά ενώ στον ελεύθερο μου χρόνο ...ταλαιπωρώ τους υπόλοιπους!