Ελένη Μενεγάκη: Μετά την κυτταρίτιδα μας μοστράρει KAYTEΣ φωτογραφίες

Ελένη Μενεγάκη: Μετά την κυτταρίτιδα μας μοστράρει KAYTEΣ φωτογραφίες

Η Ελένη Μενεγάκη αφού μας έκανε τα νεύρα τσατάλια με την φωτογραφία που ανάρτησε στο instagram και μας έδειξε ότι ακόμα και οι Βασίλισσες της τηλεόρασης έχουν κυτταρίτιδα και μάλιστα δεν φοβούνται να την δείξουν, αποφάσισε να αλλάξει δρόμο πλεύσης και να μας ξεσηκώσει με νέες αναρτήσεις…

οι οποίες όμως βγάζουν έναν πιο se.xy εαυτό. Βέβαια αυτές οι φωτογραφίες δεν κάνουν τυχαία τώρα την εμφάνιση τους, αφού η Ελένη θέλει και ξέρει να δημιουργεί ντόρο γύρω απο το όνομα της ακόμα και όταν δεν είναι στο προσκήνιο, αλλά στο παρασκήνιο όπως είναι αυτή την στιγμή.

Η πρώην παρουσιάστρια όπως πρέπει να αναφέρεται τώρα σύμφωνα με μερικούς άσπονδους φίλους της που άλλα λέγανε δίπλα της και άλλα όταν έσβησαν τα φώτα, απολαμβάνει την ξέγνοιαστη και χωρίς πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις, νέα της ζωή.

Φέτος θα είναι και η πρώτη φορά που η ωραία Ελένη δεν θα έχει το άγχος του στησίματος της εκπομπής της και όπως φαίνεται θα συνεχίσει για πολύ καιρό ακόμα και μέσα στον Σεπτέμβρη τις διακοπές της στο ησυχαστήριο της στα Άχλα της Άνδρου.

Αυτό όμως που δεν υπάρχει περίπτωση να σταματήσει να κάνει είναι το να μην συνεχίσει να μας ξεσηκώνει και να δημιουργεί συζητήσεις γύρω απο το όνομα της, ακόμα και αν η ίδια δεν λέει τίποτα…. άλλωστε το μόνο που χρειάζεται είναι να δείχνει

Δείτε την Ελένη Μενεγάκη εδώ

Ελένη Μενεγάκη Άνδρος

Ελένη Μενεγάκη Άχλα

Τρελό γέλιο

ΑΝΕΚΔΟΤΟ: Ένας βλέπει ένα αυτοκίνητο που «Πωλείται»! Τρελό γέλιο

Λιονέλ Μέσι

Λιονέλ Μέσι: ΦΕΥΓΑΤΟΣ ο Αργεντίνος θέλει να πάει Μάντσεστερ Σίτι