Ελένη Μενεγάκη: ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-Σε ποιο κανάλι θα πάει μετά τον Alpha

Όπως όλα δείχνουν ακόμα και η “Βασίλισσα” Ελένη Μενεγάκη δεν θα γλυτώσει απο το ξεσκαρτάρισμα που γίνεται στο κανάλι της Κάντζας. Σύμφωνα με τις διαρροές η Ελένη Μενεγάκη δεν χαίρει και της καλύτερης εκτίμησης των νέων ιδιοκτητών οι οποίοι όπως φαίνεται θέλουν να μειώσουν τα λειτουργικά έξοδα άμεσα για να μπορέσει……..

το κανάλι να γίνει οικονομικά προσοδοφόρο. Ήδη το “κόψιμο” του πρώην ισχυρού άνδρα του καναλιού Δήμου Βερύκιου ήταν το πρώτο μήνυμα που έστειλε η νέα ιδιοκτησία του Alpha προς πάσα κατεύθυνση.

Κορυφαία ονόματα του καναλιού όπως η Αγγελική Νικολούλη, η Βίκυ Χατζηβασιλείου ο Χρήστος Φερεντίνος και φυσικά η Ελένη Μενεγάκη αλλά και πολλών ακόμα κορυφαίων παρουσιαστών, περνούν απο κόσκινο και κανένας δεν έχει καπαρώσει θέση στο κανάλι για την επόμενη σεζόν.

Τι συμβαίνει με την Ελένη Μενεγάκη

Η “ΩραίαΕλένη Μενεγάκη, αμφισβητείται εδώ και χρόνια και ειδικά για τις μισθολογικές της απολαβές αλλά και τα πλουσιοπάροχα συμβόλαια στα οποία έχει υπογράψει με το κανάλι αλλά και τους χορηγούς και σύμφωνα με πληροφορίες το επόμενο διάστημα θα υπάρξουν εξελίξεις σχετικά με το μέλλον της.

Φυσικά η «ωραία Ελένη» δεν θα μείνει χωρίς τηλεοπτική στέγη

Ηδη διοίκηση ανταγωνιστικού τηλεοπτικού σταθμού εξετάζει τη “μετακίνηση” της που όπως λένε θα ταράξει τα νερά της ελληνικής τηλεόρασης.

Το κανάλι που θέλει……και θυμηθείτε μας θα το κάνει ΑΜΕΣΑ αν του δοθεί η ευκαιρία είναι το κανάλι του Ιβάν Σαββίδη που με την “αρπαγή της “ωραίας Ελένης” θα αλλάξει κατά πολύ και φυσικά προς το καλύτερο αφού μόνο η μετακίνηση των χορηγών της Ελένης στο Open θα αλλάξει τα δεδομένα στην Ελληνική τηλεόραση!

Μην ξεχνάμε ότι οι περικοπές και τα οικονομικά προβλήματα είναι ένας λόγος που η Ελένη Μενεγάκη δεν “πατάει” σε καθαρά νερά τα τελευταία χρόνια.

Αναμένοντας τις εξελίξεις!!

Διαβάστε την συνέχεια εδώ