ΕΚΤΑΚΤΟ Survivor spoiler ΕΔΩ ΜΟΝΟ η ΝΙΚΗΤΡΙΑ ΟΜΑΔΑ και ΣΚΟΡ

Όπως κάθε βράδυ έτσι και απόψε σας έχουμε Νέο Survivor spoiler με την νικήτρια ομάδα του σημερινού αγωνίσματος για το έπαθλο το οποίο και απόψε είναι φαγητό! Επίσης σας έχουμε και την διαρροή για τον παίκτη που πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα της Τουρκίας και φυσικά παρασκήνιο από το αγώνισμα και όχι μόνο. Αν δεν θέλετε να ΜΑΘΕΤΕ ΤΟΝ ΝΙΚΗΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΟΡ μην συνεχίσετε παρακάτω….

Ξεκινάμε με την αποχώρηση του παίκτη της Τούρκικης ομάδας. Όταν έγινε η ψηφοφορία πολύ στην Τούρκικη πλευρά τρομοκρατήθηκαν με την είσοδο στην τριάδα των παικτών της αποχώρησης του Ατακάν ο οποίος θεωρείται ένα από τα φαβορί της Τουρκίας ακόμα και για την νίκη στον Τελικό.

Στην πορεία όμως όπως καταλάβαμε ότι ο Ατακάν μπήκε για να διώξουν την Καντέρ αφού ο Τούρκος είναι πολύ δημοφιλής παίκτης για να φύγει από τώρα. Εκεί όμως που τα πράγματα στράβωσαν λίγο ήταν όταν ήρθαν οι πρώτες διαρροές που έδιναν τον Οκαι και την Καντέρ να βρίσκονται πολύ κοντά. Τελικά όμως σύμφωνα με τις τελικές διαρροές, αυτή που τελικά θα φύγει από το reality επιβίωσης είναι η Καντέρ!

Στο σημερινό αγώνισμα τα κύρια χαρακτηριστικά του είναι η θάλασσα και η αντοχή που χρειάζεται να έχει ο κάθε αθλητής για να φτάσει στον τελικό στόχο που είναι τα γνωστά ξύλα που πρέπει να σταθούν οριζόντια.

Η Τούρκικη ομάδα είναι σαφώς πιο δυνατή σε αυτό το αγώνισμα, όπως το είδαμε και στην πρεμιέρα, αλλά η ψυχολογία της Τούρκικης ομάδας είναι σε πολύ χαμηλά επίπεδα.

Οι Τούρκοι έκαναν μαζικά τέσσερις νίκες (5-3 ,6-3, 7-3 και 8-3) και πήραν κεφάλι στον αγώνα δίνοντας μας την εντύπωση ότι το παιχνίδι είχε τελειώσει.

Η Δήμητρα όμως έκανε το 8-4 και έδωσε το έναυσμα για την επιστροφή της Ελληνικής ομάδας στις νίκες!! Στην συνέχεια ο Βασίλης νίκησε τον Γιουσούφ κάνοντας το 8-5 η Ελπίδα μας έδωσε ελπίδα μεγαλύτερη κάνοντας το 8-6!!

Ο Τόνι κάνοντας μεγάλο παιχνίδι καταφέρνει να νικήσει τον ΑΤΑΚΑΝ και να κάνει το 8-7 πλησιάζοντας στον πόντο την Τούρκικη ομάδα!

Ο Χικμέτ κάνει το 9-7 απέναντι στον Κυριάκο ο οποίος προσπάθησε άλλα δεν τα κατάφερε

Η Δήμητρα αγωνίστηκε απέναντι στην Σεντα και έφτασε πιο γρήγορα στην παραλία για τον στόχο. Νίκη για την Δήμητρα και το σκορ γίνεται 9-8!!

Παναγιώτης εναντίον Μπορά ! 9-9 ο Παναγιώτης και όλα θα κριθούν στο τελευταίο παιχνιδι!!

Τόνι και Δήμητρα εναντίον Χικμέτ και Σεντά!! Η Δήμητρα είναι πολυ πιο γρήγορη και φτάνει πρώτη στην παραλία δίνοντας στον Τόνι το δικαίωμα να φύγει μπροστά!!

ΔΥΣΤΥΧΩΣ 10-9 για την Τουρκία με τον Χικμέτ να νικάει την Δήμητρα στους στόχους!!

ΝΙΚΗΤΡΙΑ ΟΜΑΔΑ ΜΕ 10-9 Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ COMEBACK ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΝΕΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΤΟΧΟ ΜΟΝΟ!!

 

Διαβάστε την συνέχεια εδώ