Εκεί βρήκε παρηγοριά η Βικτώρια Καρύδα ένα μόλις χρόνο μετά τη δολοφονία Μακρή

Βικτώρια Καρύδα My Style Rocks
Αυτή είναι η αγκαλιά που βρήκε παρηγοριά η Βικτώρια Καρύδα

Ο χρόνος που πέρασε μετά την δολοφονία του Γιάννη Μακρή δεν βοήθησε και πολύ την Βικτώρια Καρύδα η οποία ακόμα προσπαθεί να ξεπεράσει το σοκ του χαμού του αγαπημένου της συζύγου και πατέρα των παιδιών της. Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks σύμφωνα με τον στενό της κύκλο προσπαθεί να σταθεί ξανά στα πόδια της για χάρη των παιδιών της.

Αυτή είναι η αγκαλιά που βρήκε παρηγοριά η Βικτώρια Καρύδα

Στην προσπάθεια αυτή η πανέμορφη Βικτώρια Καρύδα έχει στο πλευρό της μια αγκαλιά η οποία πραγματικά της συμπαραστάθηκε όσο λίγοι στην δύσκολη αυτή περίοδο μετά την δολοφονία του Γιάννη Μακρή.

Αυτή αγκαλιά είναι του μοντέλου Δήμητρας Αλεξανδράκη η οποία ήρθε κοντά με την Βικτώρια σε μια επίδειξη μόδας όπου τα δύο μοντέλα συνεργάστηκαν.

Μπορεί τα δύο μοντέλα να γνωρίζονταν λόγω της δουλειάς και του χώρου ποτέ όμως δεν έτυχε να αναπτύξουν φιλικές σχέσεις μέχρι που βρέθηκαν μετά απο το συμβάν στα παρασκήνια της επίδειξης, όπου και η Δήμητρα Αλεξανδράκη κατάφερε κάνει την Βικτώρια Καρύδα να την εμπιστευτεί και να της ανοίξει την καρδία τους.

Σύμφωνα με τους κοινούς γνωστούς οι δυο κοπέλες έχουν γίνει σχεδόν αυτοκόλλητες μετά την τυχαία τότε συνάντηση και πλέον είναι άνθρωπος που βρίσκεται πίσω απο την Βικτώρια Καρύδα και την προσπάθεια της να ορθοποδήσει ξανά στην ζωή.

Πεδρο Μάρτινς Ολυμπιακός

Ολυμπιακός: Αυτοί είναι οι κομμένοι του Πέδρο Μάρτινς

Επικό γέλιο

ΕΠΙΚΟ γέλιο! Η Μανωλίδου πιάνει τα ΚΑΚΑΛΑ του Άδωνι μπροστά στον ΦΑΚΟ