ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ στους απέναντι προκάλεσε η Αθηνά Οικονομάκου-Βγήκε με μπουρνούζι στο παράθυρο!

ScreenHunter 1329
ScreenHunter 1329

Η Αθηνά Οικονομάκου είναι σίγουρα μία από τις πιο γνωστές ηθοποιούς της γενιάς της. Έχει παίξει σε πολλές αγαπημένες και επιτυχημένες σειρές, όπου μάλιστα είχε πρωταγωνιστικό ρόλο. Την γνωρίσαμε ως μαθήτρια στο “Δεληγιάννειο Παρθεναγωγείο” κι έπειτα η καριέρα της απογειώθηκε μετά από τον ρόλο της………

πανούργας Ξένιας, στο “Η Ζωή της Άλλης”. Η όμορφη Αθηνά είναι πολύ δυναμική, έξυπνη και ασχολείται με πολλά και διαφορετικά πράγματα.

Στο Instagram ανεβάζει πολλά στιγμιότυπα. Μία από αυτές ήταν και η πρόσφατη ανάρτησή της, όπου ποζάρει με μπουρνούζι σε ένα δωμάτιο στην λαμπερή Νέα Υόρκη.

Δείτε την:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

???? ??? ????, ?’?? ????? ??? ???? ??? ? ________________________________________ #hello2020 #travelholic #newyorkcity #timessquare #nyc #AthinaTravelsToNY

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Athina (@athinao1konomakou) στις

KAKIA ΧΑΤΗΓΙΑΝΝΗ
H Κάκια γεννήθηκε στην Κεφαλονιά όπου και μεγάλωσε μέχρι που πήγε για σπουδές στην Πάτρα στον κλάδο της Δημοσιογραφίας και των ΜΜΕ ενώ από την αρχή της σχολής της, ξεκίνησε να ασχολείται σε ειδησεογραφικές ιστοσελίδες Από το 2017 απόφοιτη πλέον είναι μάχιμη σε διάφορες μεγάλες ιστοσελίδες της Αθήνας. Γνωρίζει Αγγλικά και Γερμανικά.