Έφη Ρόζη: Αυτή η κτηνίατρος θα σε χαζέψει! 1.83 με πόδια ΚΟΛΑΣΗ

efiroziaftiiktiniatrosthasechazepseimepodiakolasi
efi rozi afti i ktiniatros tha se chazepsei 1 83 me podia kolasi

Η Dr Έφη Ρόζη είναι κτηνίατρος, youtuber και πάνω απ’ όλα κουκλάρα! Εντυπωσιακή γυναίκα αφού βλέπει τον κόσμο απο το 1.83μ. καταφέρνει να τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω της. Η αγάπη της για τα ζώα είναι μεγάλη, γι’ αυτό και προσπαθεί να δίνει καθημερινά μάχη για τα αδέσποτα και προσπαθεί με όλους τους τρόπους ……..
να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο γύρω από τις ανάγκες τους. Με περισσότερους απο 60k followers η πανέμορφη κτηνίατρος καταφέρνει μέσα απο τις φωτογραφίες της στο Instagram και με τα βίντεο της στο Youtube να βοηθήσει τα αδέσποτα ζώα.
Η αλήθεια είναι όμως ότι είναι εντυπωσιακή και θα μπορούσε κάλλιστα να είναι μοντέλο και να διαφημίζει ρούχα και καλλυντικά. Εκείνη όμως πιστή στο καθήκον της κάνει τα πάντα μόνο για τα ζώα.

Δείτε την Έφη Ρόζη σε ένα εκπληκτικό αλλά συνάμα και ενημερωτικό βίντεο το οποίο μας αφορά όλους και έχει θέμα τα σκυλιά στην παραλία.
Η Dr Έφη Ρόζη, μας αναφέρει τι προβλέπει τελικά ο νόμος για τους τετράποδους φίλους μας στην παραλία και πως μπορούμε να απολαύσουμε τις καλοκαιρινές μας στιγμές δροσιάς & ξεγνοιασιάς παρέα;
Σε αυτό το βίντεο, η Dr Έφη Ρόζη βάζει εν τάχει μια σειρά στη σύγχυση που επικρατεί, για το εάν μπορούμε να πάρουμε τον σκύλο μας μαζί μας, στην παραλία και μέσα στην θάλασσα.
Δείτε το βίντεο