Ευχάριστα νέα για τον Μίκαελ Σουμάχερ απο τα χείλη του Ζαν Τόντ

efcharista nea gia ton mikael soumacher apo ta chili tou zan tont
efcharista nea gia ton mikael soumacher apo ta chili tou zan tont

Ο Μίκαελ Σουμάχερ και ο Ζάν Τόντ έχουν γράψει την δική τους ιστορία με τα χρώματα της Ferrari και τους ενώνουν περισσότερα πράγματα απο την κοινή τους πορεία στην Ιταλική αυτοκινητοβιομηχανία. Ο Γάλλος πρώην αγωνιστικός διευθυντής της Ferrari είναι ένας απο τους λίγους εκείνους ανθρώπους που ξέρουν την πραγματική κατάσταση του Γερμανού πρωταθλητή της Formula 1 αφού είναι απο τους……….
λίγους ανθρώπους που μπορούν να τον επισκέπτονται σε αυτά τα έξι χρόνια που έχουν περάσει μετά το ατύχημα που είχε ο Μίκαελ Σουμάχερ όταν έκανε σκι με την οικογένεια του στις Άλπεις.
Σύμφωνα λοιπόν με δηλώσεις που έκανε το πρώην αφεντικό της Ferrari οι δύο άνδρες παρακολούθησαν μαζί αγώνα Formula 1 και μάλιστα τον εντυπωσιακό αγώνα της στο Χοφενχάιμ, δίνοντας και μερικές ενθαρρυντικές πληροφορίες για την υγεία του αγαπημένου οδηγού

«Θέλω πάντα να είμαι πολύ προσεκτικός σε όσα λέω γι’ αυτόν. Δυστυχώς δεν μπορούμε να έχουμε την επικοινωνία που είχαμε παλιά, αλλά είναι αλήθεια ότι έχω παρακολουθήσει μαζί του γκραν πρι από το σπίτι του στην Ελβετία. Ο Μίκαελ είναι στα καλύτερα χέρια. Λαμβάνει εξαιρετικής περιποίησης στο σπίτι του. Δεν εγκαταλείπει την προσπάθεια, συνεχίζει να παλεύει», ανέφερε το άλλοτε αφεντικό της Ferrari.