Έχει Ξετρελάνει Όλες τις γυναίκες!! Ζητούν Επειγόντως το Χρώμα Μαλλιών της Μαρίας Ηλιάκη

Έχει Ξετρελάνει Όλες τις γυναίκες!! Ζητούν Επειγόντως το Χρώμα Μαλλιών της Μαρίας Ηλιάκη. Ποιος ο λόγος που ζητούν αυτό το χρώμα μαλλιών;Η Μαρία Ηλιάκη αποφάσισε να αλλάξει το χρώμα των μαλλιών της αφήνοντας πίσω το ξανθό. Μπορεί να είμαστε ακόμα στους πρώτους μήνες του 2019, αλλά όλα δείχνουν πως φέτος θα είναι η χρονιά που θα δούμε τις πιο τολμηρές αλλαγές…

Μπορεί να είμαστε ακόμα στους πρώτους μήνες του 2019, αλλά όλα δείχνουν πως φέτος θα είναι η χρονιά μέσα στην οποία θα δούμε τις πιο τολμηρές αλλαγές στην εμφάνιση των celebrities.

Και τώρα αγνώριστη έγινε και η Μαρία Ηλιάκη.

Και δεν το λέμε εμείς πως έγινε αγνώριστη, αλλά η ίδια έγραψε στο Instagram, πως δυσκολεύτηκε να αναγνωρίσει τον εαυτό της στον καθρέφτη, σήμερα το πρωί.

Η γνωστή παρουσιάστρια, μετά από πολλά χρόνια, πήρε τη μεγάλη απόφαση να αποχωριστεί το ξανθό χρώμα στα μαλλιά της.

Πόσταρε φωτογραφίες με το νέο της λουκ κι έγραψε:

«Η αλήθεια είναι πως το πρωί περνώντας μπροστά από τον καθρέφτη δυσκολεύτηκα να με αναγνωρίσω, την είχα ανάγκη όμως αυτή την αλλαγή και σκέφτηκα:

«τόσα έχεις αλλάξει αυτά τα 2 χρόνια σιγά μη κωλωσεις στο μαλλί»@nicolasvill σ´ευχαριστω γι αυτό το υπεροχο παστέλ χάλκινο όπως το λες κ εσυ #newhair».

Συγκεκριμένα, μας ενημέρωσε πως το νέο χρώμα στα μαλλιά της ο κομμωτής της το αποκαλεί «παστέλ χάλκινο», αλλά σχεδόν όλοι σχολιάζουν πως δείχνει… κόκκινο!

Δείτε την στις παρακάτω φωτό: