ΔΥΝΑΤΟ όνομα με μεγάλα προσόντα. Μετά το GNTM και το NOMADS τώρα και στο My Style Rocks

dynato onoma me megala prosonta meta to gntm ke to nomads tora ke sto my style rocks

Μπορεί ήδη να έχουμε μάθει τα έξι πρώτα κορίτσια του My Style Rocks, μπορείτε άλλωστε και παρακάτω να δείτε και τα trailer που μας αυτοπαρουσιάζονται, αυτό όμως το όνομα που σίγουρα θα φέρει αρκετά καλά νούμερα τηλεθέασης αν και δεν ήταν κάτι περισσότερο απο φήμες, πλέον είναι επιβεβαιωμένο και δεν είναι άλλο απο την…….

Δήμητρα Αλεξανδράκη. Την Δήμητρα όπως φαίνεται την επέλεξε ο ΣΚΑΪ για να τραβήξει και το ανδρικό κοινό στο ριάλιτι μόδας, αλλά φυσικά και για τον δυναμικό της χαρακτήρα που θα φέρει νούμερα σίγουρα.

Τη γνωρίσαμε στο GNTM και δεν σταμάτησε ποτέ να απασχολεί έχοντας συμπληρώσει δέκα χρόνια τηλεοπτικής παρουσίας.

Μετά το GNTM το ριάλιτι μοντέλων και το ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1 το «Nomads» αυτή την φορά στον ΣΚΑΪ Η Δήμητρα Αλέξανδράκη αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη της σε ακόμα ένα ριάλιτι.

Το ριάλιτι μόδας επιστρέφει στις οθόνες μας με την Κατερίνα Στικούδη στην παρουσίαση. Ο ΣΚΑΪ έδωσε στη δημοσιότητα τα ονόματα των έξι πρώτων παικτριών του νέου κύκλου του ριάλιτι.

Δείτε τα βίντεο παρουσίασης με τα έξι έως τώρα κορίτσια

Διαβάστε ακόμα:

NEWSBLOG

Αρθρογράφος NEWSBLOG

Στο Newsblog.gr ένα πλήθος δημοσιογράφων παρακολουθούν και ενημερώνουν τους επισκέπτες της ιστοσελίδας μας τόσο για τα νέα της χώρας όσο και για αυτά που συμβαίνουν ανά τον κόσμο.
Ο σκοπός των συντακτών του newsblog.gr δεν είναι η τυφλή αναπαραγωγή των ειδήσεων αλλά η διαρκής προσπάθεια για ανάδειξη των θεμάτων μέσα από πρωτότυπο ρεπορτάζ και μαρτυρίες των πρωταγωνιστών.