Δείτε πως είναι σήμερα η Μις Κόσμος 1997, Ειρήνη Σκλήβα!

dite pos ine simera i mis kosmos 1997 irini skliva

Το 1997 στέφθηκε Μις Κόσμος και όχι άδικα! Η ωραιότερη γυναίκα του κόσμου είχε αποσυρθεί από τον χώρο της μόδας και είχε αφοσιωθεί στην οικογένειά της αφού ήταν παντρεμένη με τον επιχειρηματία Νίκο Χυδήρογλου και έχουν αποκτήσει την Μαριτίνα, η οποία σήμερα…
είναι 16 ετών!
Μπορεί να έχουν περάσει 17 ολόκληρα χρόνια από την βραδιά που η πρώην εστεμμένη αναδείχθηκε η ωραιότερη γυναίκα του κόσμου, η αλήθεια όμως είναι ότι παραμένει όμορφη και γοητευτική!

Μπορεί πλέον να έχει χωρίσει απο τον επιχειρηματία Νίκο Χυδήρογλου, έχει βρει όμως τον νέο της έρωτα, ο οποίος ξεκίνησε πριν από έναν χρόνο περίπου, στο πρόσωπο του Τζορτζ Σαμάχα, ο οποίος είναι 58 χρόνων, με καταγωγή από τον Λίβανο και ο οποίος ασχολείται με τις επιχειρήσεις.
Όσο περίεργο και να σας φανεί η Μις Κόσμος 1997, Ειρήνη Σκλήβα είναι 42 ετών αφού είναι γεννημένη στις 4 Απριλίου του 1978 και παραμένει μια πολύ εντυπωσιακή γυναίκα.
Δείτε την πως είναι σήμερα….πανέμορφη ε;

Διαβάστε ακόμα:

    None Found

NEWSBLOG

Written by NEWSBLOG

Στο Newsblog.gr ένα πλήθος δημοσιογράφων παρακολουθούν και ενημερώνουν τους επισκέπτες της ιστοσελίδας μας τόσο για τα νέα της χώρας όσο και για αυτά που συμβαίνουν ανά τον κόσμο.
Ο σκοπός των συντακτών του newsblog.gr δεν είναι η τυφλή αναπαραγωγή των ειδήσεων αλλά η διαρκής προσπάθεια για ανάδειξη των θεμάτων μέσα από πρωτότυπο ρεπορτάζ και μαρτυρίες των πρωταγωνιστών.