Δήμος Κερατσινίου – Δραπετσώνας: Χτυπάει “πρωτιά” ο Φίλιππος Καμπούρης

Σύμφωνα με διαρροές και πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας πραγματοποιήθηκε μια κρυφή δημοσκόπηση που ολοκληρώθηκε πριν λίγες ημέρες νωρίτερα και τα αποτελέσματα της οποίας δείχνουν ότι οδεύουμε σε μεγάλες ανατροπές στο Δήμο Κερατσινίου – Δραπετσώνας.

Σύμφωνα λοιπόν με την δημοσκόπηση,ο Χρήστος Βρεττάκος προηγείται με το συνδυασμό «Άλλος Δρόμος», ενώ ακολουθεί στη δεύτερη θέση η Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση Κερατσινίου – Δραπετσώνας «Μαζί Μπορούμε» με επικεφαλής τον γνωστό Πειραιώτη δημοσιογράφο Φίλιππο Καμπούρη.

Ακολουθούν με μεγάλη διαφορά από τον δεύτερο ο Γιώργος Καλαμαράς, ο οποίος στηρίζεται από το ΚΚΕ και ο Γιώργος Τσιρίδης με τον συνδυασμό «Δημοκρατική Προοδευτική Κίνηση», καθώς και ο συνδυασμός «Ελεύθερη Κίνηση» του δικηγόρου Παναγιώτη Διαλινάκη.

Στην έκτη θέση βρίσκεται το «Αλλάζουμε» του Παντελή Καμά, ο οποίος στηρίζεται από το Κίνημα Αλλαγής, ακολουθεί η Βάνα Δατσέρη με τον συνδυασμό «Επόμενη Μέρα» και στην τελευταία θέση βρίσκεται, σύμφωνα πάντα με τα αποτελέσματα της εν λόγω «κρυφής» δημοσκόπησης, η Ελένη Δαβγιώτη Ρούκουνα με το συνδυασμό «Η Άλλη Πρόταση».

Τα ποιοτικά χαρακτηριστικά της έρευνας δείχνουν ότι η αναγνωρισιμότητα αλλά και ζωντανή παρουσία των υποψηφίων στην τοπική κοινωνία του Κερατσινίου και της Δραπετσώνας κάνουν τη διαφορά.

Ο νυν Δήμαρχος Χρήστος Βρεττάκος διατηρεί δυνάμεις όμως είναι σαφές ότι στον δεύτερο γύρο θα δυσκολευτεί αρκετά με αντίπαλο τον Φίλιππο Καμπούρη

0/5 (0 Reviews)
Διαβάστε την συνέχεια εδώ