Δημήτρης Ουγγαρέζος: Ο καρκίνος του στέρησε ότι πολυτιμότερο είχε..!

dimitris oungarezos o karkinos tou sterise oti polytimotero iche
dimitris oungarezos o karkinos tou sterise oti polytimotero iche

Βαρύ το χτύπημα που δέχθηκε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ο οποίος βρίσκεται σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση μετά και τον χαμό της αγαπημένης του μητέρας, 10 μήνες μετά και τον χαμό του πατέρα.
Ο αγαπημένος παρουσιαστής είδε τους αγαπημένους γονείς του να χάνονται και οι δύο απο την ζωή μέσα σε λιγότερο από ένα χρόνο αφού η μοίρα κυριολεκτικά του έπαιξε αυτό το άσχημο παιχνίδι…….

Ο χαμός της μητέρας του ήταν το καθοριστικό χτύπημα αφού έζησε τους τελευταίους 10 μήνες την μάχη που έδινε η αγαπημένη του μητέρα με τον καρκίνο ο οποίος όμως ήταν επιθετικός και έπληξε ζωτικό όργανο μη δίνοντας την δυνατότητα για περισσότερες επιλογές.

Στις αρχές του 2019 ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είχε χάσει τον πατέρα του και το τελευταίο διάστημα βρισκόταν πολύ κοντά στη μητέρα του.

«Ήταν η πρώτη απώλεια που αντιμετώπισα στη ζωή μου. Δεν έχω βιώσει  άλλη και δεν ήξερα πως είναι. Όλο αυτό με «μαύρισε». Με το πέρας του χρόνου, όταν θα ηρεμήσω, θα κάτσω και θα το αναλύσω, θα το αφήσω να με οδηγήσει μόνο του» είχε δηλώσει για τον θάνατο του πατέρα του.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ήταν διαρκώς δίπλα της συνεχώς δεν την άφησε ούτε στιγμή μόνη της.

Πλέον πρέπει να αντιμετωπίσει το γεγονός ότι και οι δυο γονείς του χάθηκαν και πρέπει να βρει την δύναμη να ξεπεράσει τις απώλειες και να προχωρήσει στην ζωή του.

Θα έχει παρέα τον αγαπημένο του Cooper, τον σκύλο του, τον οποίο τον είχε στείλει για λίγες ημέρες να φιλοξενηθεί σε ξενοδοχείο σκύλων, όμως σήμερα, ο πιστός φίλος του επέστρεψε σπίτι και πήρε την αγαπημένη θέση του στον καναπέ.

Αυτή ήταν και η πρώτη ανάρτηση του Δημήτρη στο instagram μετά τον χαμό της μητέρας του.

Κουράγιο……..

Διαβάστε την συνέχεια