ΔΙΜΕΤΡΕΣ στον φακό, μετά βίας πάνω απο 1.70 στην ζωή! Αυτό είναι το αληθινό τους ύψος

Πόσες φορές δεν έχετε διαβάσει, ακόμα και απο εμάς, για τα δίμετρα πόδια της μιας, ή της άλλης, ή πόσες φορές δεν έχετε δει στην τηλεόραση να εμφανίζονται ντυμένες με φορέματα που έχουν σκίσιμο στο πλάι και το πόδι της μοιάζει να είναι δύο μέτρα απο μόνο του.
Μάθετε σήμερα εδώ πιο είναι το αληθινό ύψος που έχουν oι Ελληνίδες celebrities…..

Ξεκινάμε με την Δήμητρα Ματσούκα η οποία μας έχει ταρακουνήσει αρκετές φορές με το κορμί της, το οποίο είναι αδιαμφισβήτητα απο τα κορυφαία ειδικά στην ηλικία της. Η Δήμητρα μπορεί να φαίνεται πανύψηλη αλλά δυστυχώς το ύψος της είναι μόνο 1.65 μ.

Η «βασίλισσα» της Ελληνικής τηλεόρασης Ελένη Μενεγάκη που μας αποχαιρέτησε τουλάχιστον για φέτος τηλεοπτικά είναι λίγο πιο ψηλή απο την ηθοποιό αφού έχει ύψος περίπου 1.70 μ. προς τα κάτω!

Η αγαπημένη παρουσιάστρια Μαρία Μπεκατώρου μπορεί στον φακό να μοιάζει ότι βρίσκεται στο ίδιο ύψος με τους παίκτες του τηλεπαιχνιδιού που παρουσιάζει η αλήθεια όμως είναι πως η γλυκύτατη Μαρία έχει ύψος που δεν ξεπερνά τα 1,60 μ.

Η Φαίη Σκορδά, τα ωραιότερα πόδια της Ελληνικής showbiz βλέπει τον κόσμο απο ύψος 1.75 μ. Δεν την λες και κοντή για γυναίκα!

Αντιθέτως η Κατερίνα Καινούργιου που με το καλλίγραμμο σώμα της έχει καταφέρει να κοροϊδέψει αρκετές φορές τον φακό έχει ύψος 1.72 μ.

Τα εντυπωσιακά καλλίγραμμα πόδια της παρουσιάστριας του My Style Rocks , Κατερίνας Στικούδη, μας έχουν κάνει αρκετές φορές να πιστεύουμε ότι βλέπουμε πραγματικά μια δίμετρη γυναίκα. Δυστυχώς όμως και εδώ το ύψος δεν ξεπερνάει το 1.75 μ.

Η Queen Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ατενίζει τον κόσμο απο ύψος 1.74 μ.

Ακόμα και η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους που όλοι γνωρίζουν ότι είναι μια ψηλή γυναίκα ατενίζει τον κόσμο απο ύψος 1.83 μ.

Πανύψηλη για τα δεδομένα της Ελληνικής τηλεόρασης θεωρείται και η Κατερίνα Λέχου η οποία και εκείνη έχει ύψος 1.83 μ.

Πιο ψηλή παρουσιάστρια στην Ελληνική τηλεόραση είναι η Σάσα Σταμάτη με ύψος 1.85 μ.

Η Βασίλισσα του Instagram Μαρία Κορινθίου αρκετές φορές μας έχει κάνει να αναρωτηθούμε το ύψος και η αλήθεια είναι ότι μας απογοήτευσε λιγάκι αφού είναι μόλις 1.70 μ.

Θα μείνεις ΚΑΓΚΕΛΟ! Η Σμαράγδα Καρύδη με ΣTPINΓK και πιπιλιά στα ΚΑΠΟΥΛΙΑ! Λέμε…ΖΕΜΑΤΑΕΙ

ΠΕΙΡΑΣΜΟΣ! Την θυμάσαι την Βρισηίδα απο το My Style Rocks! Τι ΠΟΔΑΡΕΣ είναι αυτές