Δεν φαντάζεστε τι κάνει σήμερα η Ίνα Λαζοπούλου! Παράτησε τα ΣΚΥΛΑΔΙΚΑ για να ασχοληθεί με…

Η Ίνα Λαζοπούλου το απόλυτο σeξ symbol των ’90s, η γυναίκα που έκανε την μισή Ελλάδα να παραμιλά μαζί της με τις φωτογραφήσεις της και τις γuμvες εμφανίσεις της πλέον ζει μόνιμα στην Θεσσαλονίκη, έχοντας αποτραβηχτεί απο την νυχτερινή ζωή, αφού τα τελευταία χρόνια την ακούγαμε μόνο ως τραγουδίστρια σε κάποιο…..
νυχτερινό μαγαζί! Η εντυπωσιακή Ινα το μοντέλο η οποία έκανε επική φωτογράφηση για την PETA, μια μη κερδοσκοπική οργάνωση όπου στα Ελληνικά μεταφράζεται ως Άνθρωποι για την ηθική μεταχείριση των ζώων, ήταν γνωστή φιλόζωος απο τότε.
Ήταν ένα εντυπωσιακό μοντέλο και για όσους δεν το ξέρουν υπήρξε πρώτο όνομα στον οίκο Cristian Dior, ενώ ήταν το Νο1 σε διαφημιστικά και δούλεψε περπατώντας στις μεγαλύτερες πασαρέλες του κόσμου.
Εντυπωσιακή, μικροκαμωμένη, ήταν το κάτι ξεχωριστό για την νεολαία των 90’s που γέμιζαν με αφίσες τους τοίχους των δωματίων τους.
Η Ίνα Λαζοπούλου σήμερα ζει στη συμπρωτεύουσα τη Θεσσαλονίκη και έχει αφήσει πίσω στο παρελθόν τον χώρο της showbiz και ασχολείται με το dog grooming.
Παραμένει εντυπωσιακή Μιλώντας στην εκπομπή «Μεσημέρι» περιέγραψε και το πώς μπήκε στον χώρο του θεάματος και γιατί αποφάσισε να τα αφήσει όλα πίσω της.

ΑΝΕΚΔΟΤΟ: Είναι ένας ΨΕΥΤΑΡΑΣ και ένα ΕΛΑΦΙ! Τρελό γέλιο

ΣΑΛΕΨΑΜΕ! Η Ζέτα Μακρυπούλια με BIKINI μας κόβει την ΑΝΑΣΑ! Αντέχεις;;