Δεν δέχεται μείωση αποδοχών η Βίκυ Χατζηβασιλείου! Τέλος απο τον Aplha;

Το συμβόλαιο της Βίκυ Χατζηβασιλείου με τον Alpha λήγει το φετινό καλοκαίρι και όπως όλα δείχνουν, ειδικά μετά και την συνέντευξη που θα διαβάσετε παρακάτω, η παρουσιάστρια εκτός απροόπτου δεν θα μείνει στο κανάλι. Δείτε όσα αποκάλυψε σε συνέντευξή της στο Tv Έθνος.

Το συμβόλαιό σας λήγει το φετινό καλοκαίρι. Έχετε συζητήσει για την επόμενη σεζόν με τον Alpha;

Με τον Alpha δεν έχω συζητήσει ακόμη. Ενδιαφέρον έχει εκδηλωθεί. Όπως ενδιαφέρον έχει εκδηλωθεί και από αλλού.

Δηλαδή; Και από άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς. Γενικά στις διαπραγματεύσεις σας σε θέματα συμβολαίων είστε ευέλικτη;

Μέχρι στιγμής αυτό έχει αποδείξει η πορεία μου. Είμαι άνθρωπος που συζητά και προσαρμόζεται, αλλά όλα έχουν και ένα όριο. Το όριο είναι η μη προσβολή της δουλειάς και της προσωπικότητάς μου.

Θεωρητικά λοιπόν αν σας γίνει μια πρόταση με ακόμη μία μείωση χρηματικών απολαβών, ενδεχομένως θα τη συζητούσατε;

Το να υπάρξει από το κανάλι μια πρόταση μείωσης αποδοχών δεν τη θεωρώ δελεαστική για να παραμείνω στο δυναμικό του μετά τα αποτελέσματα της φετινής σεζόν.

Τα τελευταία χρόνια ξέρουμε πως σας έγιναν προτάσεις από άλλους σταθμούς. Υπήρξε εκ των υστέρων πρόταση που απορρίψατε και το μετανιώσατε;

Είμαι πολλά χρόνια στον Alpha και έχω παραμείνει στο κανάλι με απόλυτη συνείδηση των καταστάσεων. Θεωρώ τον Alpha οικογένειά μου, αλλά ξέρετε κάποιες φορές δημιουργούνται και ενδοοικογενειακές διαφορές. Εάν προκύψουν τέτοιες, θα δω πώς θα τις διαχειριστώ. Πάντως, όπως ξέρετε μέχρι στιγμής στα… ενδοοικογενειακά είμαι καλή (γέλια).

Διαβάστε την συνέχεια εδώ

Αυτός είναι ο “Ορέστης” ο serial killer της Κύπρου-«Όταν την έπνιγα ένιωθα ωραία»

Survivor spoiler: Εσκασε η ΔΙΑΡΡΟΗ-Αυτός κερδίσε το αυτοκίνητο (22/4)