Χώρισαν Πάρης Κασιδόκωστας και Τάμτα; Ποιος τον πιέζει

chorisan paris kasidokostas ke tamta pios ton piezi na chorisi tin tragoudistria
chorisan paris kasidokostas ke tamta pios ton piezi na chorisi tin tragoudistria

Νέα δεδομένα στην σχέση του Πάρη Κασιδόκωστα και της Τάμτα αφού κυκλοφορούν διάφορες φήμες ότι υπάρχει χωρισμός και μάλιστα μετά απο πίεση τρίτου προσώπου που ξαφνικά πίεσε με τον τρόπο του τον νεαρό επιχειρηματία να διακόψει την σχέση με την Γεωργιανή τραγουδίστρια. Οι φήμες εντάθηκαν όταν πριν απο μερικές ημέρες ο νεαρός εργένης Πάρης έκανε σόλο εμφάνιση στην Μύκονο, γεγονός που δημιούργησε ποικίλα σχόλια και αναζωπύρωσε τις φήμες για χωρισμό.

Το τρίτο πρόσωπο που έφερε τον χωρισμό

Πάρης Κασιδόκωστας και Τάμτα

Το πρόβλημα δεν έχει δημιουργηθεί από την πλευρά της τραγουδίστριας αλλά απο του Πάρη αφού σύμφωνα με τις φήμες εκείνη που τον πίεσε και μάλιστα άκομψα είναι η μητέρα του η Μαριάννα Λάτση.
Σύμφωνα με πληροφορίες η ίδια η Μαριάννα Λάτση αναφέρει διαρκώς σε πολύ δικούς της ανθρώπους ανοικτά την αντίθεσή της σε αυτή τη σχέση.
Δεν παραλείπει μάλιστα να «στολίζει» την τραγουδίστρια κανονικά και να εκφράζει την αντίθεση της στην σχέση του γιου της ειδικά όταν κατάλαβε ότι τα πράγματα είναι σοβαρά.
Η Μαριάννα Λάτση ήταν αντίθετη με αυτή την επιλογή του γιου της από την πρώτη στιγμή, όμως δεν παρενέβαινε ελπίζοντας πως το ειδύλλιο αυτό γρήγορα θα ξεφουσκώσει.
Οι φήμες μάλιστα αναφέρουν ότι οι χαρακτηρισμοί ειπώθηκαν ανοικτά και στον ίδιο λέγοντας του ότι η κοπέλα αυτή δεν κάνει γι΄ αυτόν, και πως του πέφτει «λίγη»
Το μέλλον βέβαια θα δείξει αν ισχύουν όλα αυτά ή απλά είναι φήμες που βγαίνουν για να βλάψουν το ζευγάρι.