Παίκτρια του Power Of Love στο μπάνιο!

Μαρία Μπακοδήμου

Η Χριστίνα Γούλα είναι μια εντυπωσιακή γυναίκα και ήταν και ένα απο τα πρόσωπα που αν και πέρασαν μικρό διάστημα μέσα στο σπίτι του Power Of Love, κατάφερε να τραβήξει τα φώτα της δημοσιότητας και όχι μόνο.
Βέβαια για να λέμε και του στραβού το δίκιο η νεαρή πρώην παίκτρια έχει κάνει μερικές διορθωτικές κινήσεις ……….

όπως την πλαστική στην μύτη. Η Χριστίνα πριν μπει στο σπίτι της αγάπης είχε λάβει μέρος σε καλλιστεία αλλά και σε ένα βίντεο κλιπ της Σάσα Μπάστα όπου η διαφορά στο πρόσωπο της είναι εντυπωσιακή.

Από τότε όμως έχουν αλλάξει πολλά και η Χριστίνα έχει μεταμορφωθεί κυριολεκτικά.

Μπορεί η δημοσιότητα να μην είναι μεγάλη όπως άλλωστε και για σχεδόν κανέναν απο τους πρώην παίκτες του Power Of Love, νικητές και χαμένους, έχει φτιάξει όμως κορμάρα και μάλιστα σήμερα μας την μοστράρει φάτσα κάρτα μέσα στην μπανιέρα χωρίς τίποτα………

Με προσοχή οι καρδιακοί!!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ????????? ????? ????????_ ♥ (@christina_goula_official) στις

Διαβάστε ακόμα:

NEWSBLOG

Αρθρογράφος NEWSBLOG

Στο Newsblog.gr ένα πλήθος δημοσιογράφων παρακολουθούν και ενημερώνουν τους επισκέπτες της ιστοσελίδας μας τόσο για τα νέα της χώρας όσο και για αυτά που συμβαίνουν ανά τον κόσμο.
Ο σκοπός των συντακτών του newsblog.gr δεν είναι η τυφλή αναπαραγωγή των ειδήσεων αλλά η διαρκής προσπάθεια για ανάδειξη των θεμάτων μέσα από πρωτότυπο ρεπορτάζ και μαρτυρίες των πρωταγωνιστών.