Χαλκίδα: Τρενάκι ξανα σε γνωστο club10 χρονια μετα με τους ιδιους πρωταγωνιστες

ΧΑΛΚΙΔΑ

Καταγγελίες για ομαδικά όργια, με τη συμμετοχή μάλιστα επώνυμων πολιτών της Χαλκίδας, έχουν αναστατώσει εδώ και λίγες ημέρες όχι μόνο την Εύβοια, αλλά ολόκληρη την Ελλάδα! Αυτή τη φορά υπάρχει και… αυτόπτης μάρτυρας των hot σκηνών που εκτυλίχθηκαν στο υπόγειο γνωστού club της πόλης. Η είδηση έκανε το γύρο της χώρας και γι’ αυτήν στήνονται ακόμη και σελίδες στο Facebook! Την «καυτή» πληροφορία έφερε στο φως πριν από λίγες ημέρες το…

Halkida TV μέσω της ιστοσελίδας του στο Ιντερνετ.
Σύμφωνα με όσα έχουν δει έως τώρα το φως της δημοσιότητας, ο αυτόπτης μάρτυρας που… ξεφούρνισε το μυστικό ήταν ο πορτιέρης του κεντρικού και ιδιαίτερα κοσμικού καταστήματος, ο οποίος βρέθηκε τυχαία (;) εκεί λίγο μετά τις 6.00 τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής, όταν υποτίθεται πως όλοι οι θαμώνες είχαν φύγει και το club είχε κλείσει.

Ξαφνικά, όμως, μέσα στην ησυχία άκουσε φωνές και βογκητά από το υπόγειο του καταστήματος! Ανησύχησε -λέει- και κατέβηκε για να δει τι ακριβώς συμβαίνει… Τότε, βρέθηκε μπροστά σε ένα απρόσμενο θέαμα έξι…τσίτσιδων ατόμων που εφάρμοζαν πιστά όσα δείχνουν οι πιο «σκληρές» ταινίες επαγγελματικού πορνό!

Ο άνθρωπος έμεινε άφωνος -ευτυχώς γι’ αυτόν- καθώς διέκρινε ανάμεσα στο… μπερδεμένο πλήθος τον ίδιο τον ιδιοκτήτη του club! Μέσα από το… σωρό αναγνώρισε ακόμη έναν γνωστό γιατρό της Χαλκίδας και έναν εξίσου γνωστό δικηγόρο, ενώ το «εξάγωνο» συμπλήρωναν ένας ακόμη άντρας και δύο γυναίκες που… αγωνίζονταν να μη μείνει κανείς δυσαρεστημένος!

Φυσικά, ο «φουσκωτός» σκέφτηκε το… ψωμάκι του και την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια, αφήνοντας τους συμμετέχοντες να ολοκληρώσουν το… θεάρεστο έργο τους με την ησυχία τους… Φαίνεται, όμως, ότι δεν μπόρεσε να κρατήσει το στόμα του κλειστό για πολύ, γιατί το νέο δεν άργησε να διαδοθεί και να γίνει πρώτο θέμα συζήτησης αρχικά στην πόλη και μετά στο Ιντερνετ! Μάλιστα, στο Facebook όπου δεν ξεφεύγει το παραμικρό, άνοιξε σελίδα με τίτλο «Ημουν και εγώ στο… τρενάκι της Χαλκίδας», κατά το παλιό «Ημουν και εγώ στο κότερο» (της Μυκόνου)! Οσοι γράφουν σε αυτήν, εκφράζουν τις διαμαρτυρίες τους επειδή δεν τους… κάλεσαν στο υπόγειο του club!

ΜΑΝΟΣ ΤΣΑΓΚΑΡΑΚΗΣ

Διαβάστε την συνέχεια εδώ