ΜΠΙΡΣΟΤ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ LIVE STREAMING. μόνο ΕΔΩ τα link

birsot panathinaikos live streaming

ΜΠΙΡΣΟΤ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ LIVE STREAMING. μόνο ΕΔΩ τα link. Το δεύτερο φιλικό προετοιμασίας δίνει σήμερα το απόγευμα ο Παναθηναϊκός στο πλαίσιο του βασικού σταδίου της προετοιμασίας. Οι πράσινοι μετακομίζουν στο Βέλγιο όπου θα αντιμετωπίσουν την Μπίρσχοτ, ομάδα που αγωνίζεται στη β’ κατηγορία του Βελγίου.
Το παιχνίδι ξεκινάει στις 17:45 και το μεταδίδουν και ξένα τηλεοπτικά κανάλια που έχουν αγοράσει τα δικαιώματα και έτσι όσοι από εσάς βρίσκεστε στο εξωτερικό θα μπορέσετε να δείτε το παιχνίδι δορυφορικά από τα ξένα τηλεοπτικά κανάλια.
Αν όμως στην χώρα που βρίσκεστε δεν υπάρχει η δυνατότητα, τότε μπορείτε να δείτε το παιχνίδι μέσα από το internet και φυσικά μέσα από συνεργασίες εταιριών που έχουν τα δικαιώματα του αγώνα…
Μπορείτε όμως να παρακολουθήσετε το

ΜΠΙΡΣΟΤ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ LIVE STREAMING

στο tablet σας, το κινητό ή τον υπολογιστή σας στα links που σας δίνουμε παρακάτω:
όλα τα Links εδώ

Διαβάστε ακόμα:

NEWSBLOG

Αρθρογράφος NEWSBLOG

Στο Newsblog.gr ένα πλήθος δημοσιογράφων παρακολουθούν και ενημερώνουν τους επισκέπτες της ιστοσελίδας μας τόσο για τα νέα της χώρας όσο και για αυτά που συμβαίνουν ανά τον κόσμο.
Ο σκοπός των συντακτών του newsblog.gr δεν είναι η τυφλή αναπαραγωγή των ειδήσεων αλλά η διαρκής προσπάθεια για ανάδειξη των θεμάτων μέσα από πρωτότυπο ρεπορτάζ και μαρτυρίες των πρωταγωνιστών.