ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ! Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αφαιρεί ΤΑΤΟΥΑΖ στα ΚΑΠΟΥΛΙΑ και μας το δείχνει! ΑΝΤΕΧΕΙΣ

avta ine i konstantina spyropoulou kani tatouaz sta kapoulia ke mas to dichni antechis

Έπιασαν οι ζέστες θα βγουν και τα κορμιά στην παραλία και όπως φαίνεται ήρθε η ώρα να κάνει και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ένα τατουάζ και μάλιστα στο ωραιότερο σημείο.Έλα όμως που η Κωνσταντίνα δεν κάνει, αλλά αφαιρεί!  Η παρουσιάστρια ανέβασε βίντεο στο stories του προσωπικού της λογαριασμού στο instagram και μας άναψε φωτιές αφού μας δείχνει τραβώντας βίντεο…..
την όλη διαδικασία. Η παρουσιάστρια και παίκτης τους Just The 2 Of Us για μια ακόμα φορά καταφέρνει να μας κάνει να ασχολούμαστε μαζί της και χωρίς να έχει εκπομπή! Είναι μοναδική κουκλάρα ,πραγματικά λάμπει και χαιρόμαστε που την ακολουθούμε.
Φυσικά και είναι απολαυστικό να την παρακολουθείς ειδικά αν βάλετε και φωνή στο βίντεο αφού η Κωνσταντίνα δεν αντέχει πολύ τον πόνο και τα ηχητικά της μας παραπέμπουν σε άλλες καταστάσεις.
Δείτε τα παρακάτω βίντεο….έχουμε μεγάλη περιέργεια να δούμε το αποτέλεσμα

Διαβάστε ακόμα:

NEWSBLOG

Written by NEWSBLOG

Στο Newsblog.gr ένα πλήθος δημοσιογράφων παρακολουθούν και ενημερώνουν τους επισκέπτες της ιστοσελίδας μας τόσο για τα νέα της χώρας όσο και για αυτά που συμβαίνουν ανά τον κόσμο.
Ο σκοπός των συντακτών του newsblog.gr δεν είναι η τυφλή αναπαραγωγή των ειδήσεων αλλά η διαρκής προσπάθεια για ανάδειξη των θεμάτων μέσα από πρωτότυπο ρεπορτάζ και μαρτυρίες των πρωταγωνιστών.