Αβέβαιο το μέλλον του My Style Rocks – Τι θα γίνει με το ριάλιτι μόδας

Τα πράγματα μεταξύ ΣΚΑΙ και Ατζούν δεν είναι και στην καλύτερη φάση τους. Ήδη ακούγονται ότι στον ΣΚΑΙ έχουν δώσει τους δικούς όρους και μάλιστα τετελεσμένους, προς τον Τούρκο καναλάρχη και παρουσιαστή για τον οποίο ουκ λίγα γράφονται και ακούγονται ακόμα και στην γειτονική Τουρκία, όπως πώληση του καναλιού TV8 και οικονομικά προβλήματα μεγάλης εμβέλειας. Η αλήθεια βέβαια είναι ότι ο Τούρκος……..

δύο χρόνια είχε “ξεζουμίσει” οικονομικά τον ΣΚΑΙ, αφού οι συμφωνίες που είχε κάνει έγερναν μονίμως προς την πλευρά του, αποκομίζοντας τεράστια κέρδη αφού τα συμβόλαια που είχαν υπογράψει στον ΣΚΑΙ ήταν πραγματικά υπέρ του Τούρκου.

Για να συνεχίσει όμως να υπάρχει συνεργασία θα πρέπει να αλλάξουν τελείως τα δεδομένα.Οριστικές αποφάσεις θα ληφθούν μετά το Πάσχα που θα εκπνεύσει και το τελεσίγραφο του ΣΚΑΙ για το Survivor

Δημοσιεύματα αναφέρουν ότι θα επιστρέψει στο πρόγραµµα του σταθµού το «My style rocks», χωρίς ακόµα, όμως, να διευκρινίζεται αν στην παρουσίαση θα συνεχίσει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Πάντως, το ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΪ τείνει να καθιερωθεί ως αγαπημένη μεσημεριανή συνήθεια των τηλεθεατών οι οποίοι δεν θα έλεγαν όχι σε ένα νέο κύκλο επεισοδίων του συγκεκριμένου παιχνιδιού που σκοπό έχει να μεταδώσει σημαντικές πληροφορίες για το στυλ και τις τάσεις της μόδας.

Όσο για τη θητεία της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στην παρουσίαση του My Style Rocks, το τηλεοπτικό κοινό έχει διχαστεί.

Άλλοι λένε πως δεν της πήγαινε καθόλου το συγκεκριμένο τηλεοπτικό πρότζεκτ και άλλοι πως ήταν… κομμένο και ραμμένο στα μέτρα της.

Μένει να δούμε τι αποφάσεις θα παρθούν από το κανάλι.