Ατομική ΜΠΟΜΠΑ η Μαρία Λέκα! Το ΚΟPΔΟΝΑΤΟ μπικίνι της σε στέλνει κατευθείαν στην KOΛΑΣH! Αντέχεις;

atomiki boba i maria leka to kopdonato bikini tis se stelnei kateftheian stin kolash antecheis
atomiki boba i maria leka to kopdonato bikini tis se stelnei kateftheian stin kolash antecheis

Η Μαρία Λέκα είναι η πανέμορφη μελαχρινή καλλονή από την Ζάκυνθο που έχει ανάψει φωτιές στο instagram με τις φωτογραφίες της. Πρόκειται για ένα μοντέλο που ξεχώρισε στο my style rocks και από ότι φαίνεται θα καθιερωθεί σαν ένα από τα αγαπημένα μοντέλα της ελληνικής showbiz διότι πληρεί όλες τις απαιτούμενες  σωματικές προδιαγραφές.
Η Μαρία Λέκα είναι πολύ ενεργή στο instagram και αναδεικνύεται σε μια μοναδική influencer, αφού οι προτάσεις για να είναι το πρόσωπο και το σώμα σε διάφορες καμπάνιες ρούχων και αξεσουάρ, πέφτουν βροχή στα πόδια της.
Σήμερα ανέβασε μια φωτογραφία στο instagram, όπου ποζάρει με   ένα μπικίνι με κοpδόνια και έστειλε για ηρεμιστικά τους followers της με αυτήν την απίθανη εμφάνιση της!
https://www.instagram.com/p/CCysyxkD8G3/

KAKIA ΧΑΤΗΓΙΑΝΝΗ
H Κάκια γεννήθηκε στην Κεφαλονιά όπου και μεγάλωσε μέχρι που πήγε για σπουδές στην Πάτρα στον κλάδο της Δημοσιογραφίας και των ΜΜΕ ενώ από την αρχή της σχολής της, ξεκίνησε να ασχολείται σε ειδησεογραφικές ιστοσελίδες Από το 2017 απόφοιτη πλέον είναι μάχιμη σε διάφορες μεγάλες ιστοσελίδες της Αθήνας. Γνωρίζει Αγγλικά και Γερμανικά.