ΕΜΦΡΑΓΜΑ! Ασημίνα Ιγγλέζου το ΛΑΧΑΝΙ σου το ΚΟΡΔΟΝΙ μας ξε-ΣΗΚΩΝΕΙ….Είσαι ΣΚΕΤΗ….

asimina inglezou to lachani sou to kordoni mas tin xe sikoni

Τέτοια πίσω κίνηση ειδικά απο μητέρα δύο παιδιών δεν έχετε ξαναδεί σας το εγγυόμαστε εμείς. Η φωτογραφία αυτή που θα δείτε παρακάτω θα ταράξει τα νερά της Ελληνικής showbiz και να είστε σίγουροι ότι πραγματικά θα ρίξει το Instagram, αφού τόσο προκλητική πόζα δεν έχετε ξαναδεί ακόμα και απο την Ασημίνα Ιγγλέζου….

Η Ασημίνα ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instatgram μια φωτογραφία κόλαση όπου εμφανίζεται τουρλωμένη με ένα μαγιό που δεν το λες και μαγιό αφού αποτελείται μόνο απο κορδόνι, με το επίμαχο κορδόνι να έχει μπει βαθιά ανάμεσα στα ολοστρόγγυλα καπouλια της!
Δεν τολμάμε να την δημοσιεύσουμε γιατί σίγουρα θα μας κόψει η λογοκρισία, αλλά εσείς μπορείτε να την δείτε στο παρακάτω Link που παραπέμπει κατευθείαν στον λογαριασμό της Ασημίνας Ιγγλέζου στο Instagram..
Δείτε την εδώ με πολύ προσοχή

Διαβάστε ακόμα:

NEWSBLOG

Written by NEWSBLOG

Στο Newsblog.gr ένα πλήθος δημοσιογράφων παρακολουθούν και ενημερώνουν τους επισκέπτες της ιστοσελίδας μας τόσο για τα νέα της χώρας όσο και για αυτά που συμβαίνουν ανά τον κόσμο.
Ο σκοπός των συντακτών του newsblog.gr δεν είναι η τυφλή αναπαραγωγή των ειδήσεων αλλά η διαρκής προσπάθεια για ανάδειξη των θεμάτων μέσα από πρωτότυπο ρεπορτάζ και μαρτυρίες των πρωταγωνιστών.