Ασημίνα Ιγγλέζου: Ποια είναι η νέα μαχήτρια στο Survivor

Ασημίνα Ιγγλέζου στο Survivor
Ασημίνα Ιγγλέζου: Ποια είναι η νέα μαχήτρια στο Survivor

Ένα απο τα πιο γνωστά ονόματα στα κοινωνικά δίκτυα και όχι μόνο είναι και η Ασημίνα Ιγγλέζου, η οποία είναι πλέον η νέα παίκτρια στο Survivor την οποία και θα δούμε να μπαίνει την Κυριακή 03/01.

Καθημερινά η Ασημίνα ξεσήκωνε τον αντρικό πληθυσμό με τις φωτογραφίες της, ειδικά στον λογαριασμό της στο Instagram, όπου πραγματικά δημιουργούσε κυκλοφοριακό με κάθε της νέα ανάρτηση.

Ποια είναι η Ασημίνα Ιγγλέζου

Η 41χρονη νέα παίκτρια του Survivor είναι παντρεμένη και έχει δύο κόρες 21 ετών και 12 ετών, τις οποίες λατρεύει και αναγκαστικά άφησε πίσω στην Ελλάδα, αλλά για ιερό σκοπό όπως έγραψε και η ίδια στην τελευταία της ανάρτηση στην Ελλάδα.

Έχει εργαστεί ως γραμματειακή υποστήριξη σε καρδιολογικό ιατρείο και ως διοργανώτρια events, ενώ έχει υπάρξει και παρουσιάστρια σε τηλεοπτικές εκπομπές όπως η εκπομπή “In&Out” στο Star Web TV με συμπαρουσιαστή τον Γιώργο Παπαγεωργίου..

Ο αθλητισμός είναι σημαντικό κομμάτι της ζωής της όπως αναφέρει η ίδια, καθώς λειτουργεί ως ισορροπία ανάμεσα στο τρέξιμο που απαιτούν οι οικογενειακές υποχρεώσεις με τις επαγγελματικές .

Ασημίνα Ιγγλέζου

Κατά καιρούς έχει ασχοληθεί με διάφορα αθλήματα, την κέρδισαν όμως το τένις και οι αγώνες τρεξίματος μεγάλων αποστάσεων γιατί είναι ατομικά αθλήματα και την φέρνουν πιο κοντά στο να ανακαλύπτει τις δυνάμεις της και πως να βασίζεται μόνο στον εαυτό της.

Φυσικά στο Survivor θα πρέπει να δείξει ότι δεν είναι κάποια τυχαία αθλήτρια, αφού όσοι την γνωρίζουν ξέρουν ότι είναι πολύ δυνατή και σχεδόν ατρόμητη.

Αθλήτρια και ταυτόχρονα μια απο τις πιο καuτέs Ελληνίδες. Συνδυασμός εντυπωσιακός ειδικά όταν θα καταλάβουν οι περισσότεροι που δεν την γνωρίζουν για τι άνθρωπο μιλάμε.

Η Βασίλισσα του Instragram, η ξανθιά αμαζόνα έρχεται στο Survivor για να το κατακτήσει, να είστε σίγουροι.

Διαθέτει έναν λογαριασμό σκέτη κόλαση, ο οποίος απαριθμεί 150k followers οι οποίοι πιστεύουμε ότι πολύ γρήγορα θα διπλασιαστούν και όχι μόνο…..ειδικά όταν όλοι θα δουν τις επιδόσεις της και τις φωτογραφίες της….όπως η παρακάτω.