ΑΣΑΛΙΩΤΟ! Η Ασημίνα Ουστάλλι στην πισίνα με ΒRΑΖΙLΙΑΝ. Αν δεν το έχεις δει ΧΑΝΕΙΣ!

asalioto i asimina oustalli stin pischina me vrazilian an den to echis di chanis
asalioto i asimina oustalli stin pischina me vrazilian an den to echis di chanis

Το φετινό Masterchef δεν έχει Ασημίνα Ουστάλλι και αυτό μας έχει στοιχίσει πάρα πολύ αφού το μόνο που βλέπουμε στον διαγωνισμό μαγειρικής είναι γκρίνιες, τσακωμούς, εξυπνάδες και πολύ λίγο καλή μαγειρική, αφού μπορεί όλοι να θεωρούν τους εαυτούς τους μεγάλους και τρανούς μάγειρες αλλά σχεδόν κανένας, με εξαίρεση κάνα δυο……
δεν έχει κάνει σερί καλά πιάτα. Αφήστε που οι γυναίκες το μόνο που κάνουν είναι να μιλάνε σαν νταλικιέρηδες της χειρότερης Εθνικής της χειρότερης χώρας. Τόσο χάλια!!
Που είναι η Ασημίνα, το χαμογελαστό κορίτσι που έκανε τους πάντες να γελάνε αλλά ταυτόχρονα και να την ποθούν; Δεν βρέθηκε ένας εκεί στην παραγωγή του Star να ψάξει να βρει ένα κουκλάκι ζωγραφιστό που να μπορέσει να μας τρελάνει όπως έκανε πέρυσι η Ασημίνα τότε που πήγε στην πισίνα με τους άλλους μαντραχαλάδες και φόρεσε το brazιlιaη και είδαν όλοι το φως το αληθινό;
Δεν θυμάστε το σκηνικό; Ήταν τότε που η Ασημίνα Ουστάλλι με το καλογυμνασμένο σώμα όπως ήταν λογικό τράβηξε τα βλέμματα των συμπαικτών!
Επικό ήταν και το σχόλιο που είχε γίνει σε πρωινή εκπομπή τότε: «To μαγιό της Ασημίνας που ήταν ολόσωμο ήταν από πίσω παρτό ή το έφτιαξε όταν μπήκε μέσα στην πισίνα;»
Δείτε το βίντεο