Άρσεναλ – Νάπολι LIVE STREAMING

Άρσεναλ – Νάπολι LIVE STREAMING ΕΔΩ τα link του μεγάλου αγώνα για το Europa League! Η Άρσεναλ φιλοξενεί απόψε τη Νάπολι για την  των «8» του Europa League. Οι Λονδρέζοι δεν θα έχουν στη διάθεσή τους τον Μπεγερίν, τον Χόλτινγκ και τον Γουέλμπεκ ενώ οι Ναπολιτάνοι τον Αλμπιόλ. Ο μοναδικός στόχος που έχει απομείνει στην ομάδα του Κάρλο Αντσελότι είναι το Europa League, αλλά το πέρασμα από την Αγγλία δεν θα είναι καθόλου εύκολο καθώς και παραδοσιακά τα παιχνίδια που έχω δώσει στο «Νησί» έχουν κακή κατάληξη (5 ήττες, 2 ισοπαλίες).

Το παιχνίδι ξεκινάει στις 22:00 και το μεταδίδουν και ξένα τηλεοπτικά κανάλια που έχουν αγοράσει τα δικαιώματα και έτσι όσοι από εσάς βρίσκεστε στο εξωτερικό θα μπορέσετε να δείτε το παιχνίδι δορυφορικά από τα ξένα τηλεοπτικά κανάλια.

Αν όμως στην χώρα που βρίσκεστε δεν υπάρχει η δυνατότητα, τότε μπορείτε να δείτε το παιχνίδι μέσα από το internet και φυσικά μέσα από συνεργασίες εταιριών που έχουν τα δικαιώματα του αγώνα…

Μπορείτε όμως να παρακολουθήσετε το Άρσεναλ – Νάπολι LIVE STREAMING στο tablet σας, το κινητό ή τον υπολογιστή σας στα links που σας δίνουμε παρακάτω:

όλα τα Links εδώ