ΑΡΡΩΣΤΙΑ! Έμαθε ότι την ΚΕΡΑΤΩΣΕ και εκείνη πήρε το ΚΛΑΔΕΥΤΗΡΙ και του ΕΚΟΨΕ το……ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ

arrostia emathe oti tin keratose ke ekini pire to kladevtiri ke tou egkefaliko
arrostia emathe oti tin keratose ke ekini pire to kladevtiri ke tou egkefaliko

Πραγματικά σοκαρισμένη είναι η κοινωνία της Κόρντομπα μιας μεγάλης πόλης της Αργεντινής απο το εpωτικό σκάνδαλο που ξέσπασε στην πόλη τους και είχε ως αποτέλεσμα ο θύτης μια 26χρονη αρχιτέκτονας να βρεθεί στην φυλακή και το θύμα στο νοσοκομείο να παλεύουν οι γιατροί να σώσουν τον ανδρισμό του μετά το απίστευτο περιστατικό που συνέβει…….Η 26χρονη αρχιτέκτονας εργαζόταν πυρετωδώς και έλειπε ώρες απο το σπίτι της. Κάποια όμως τηλέφωνα στο κινητό του συντρόφου της έβαλαν σε υποψίες την νεαρή γυναίκα.

Οι φωνές ξεσήκωσαν την γειτονιά όπου ζούσε το ζευγάρι και όταν οι αστυνομικές αρχές έφτασαν στο σημείο, έντρομοι οι αστυνομικοί είδαν αιμόφυρτο τον 40χρονο στην περιοχή του ανδρικού μορίου και τον ίδιο να σφαδάζει.

Η 26χρονη αμέσως ομολόγησε ότι εκείνη ήταν ο δράστης που πήρε ένα κλαδευτήρι απο τον κήπο και έκοψε το πέος του 40χρονου συντρόφου της, την ώρα που εκείνος κοιμόταν και συνελήφθη.

Άγνωστοι παραμένουν οι λόγοι που οδήγησαν την 26χρονη σε αυτή της την πράξη αφού και οι δύο κρατούν σιγή ιχθύος και δεν αναφέρουν τι ακριβώς οδήγησε την 26χρονη να πάρει κλαδευτήρι και να προσπαθήσει να κόψει το μόριο του συντρόφου της.

Η αστυνομία απο μαρτυρίες γειτόνων κατέληξε στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για απιστία

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο 40χρονος, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με “αιχμηρές περικοπές στο πέος και τους όρχεις”, και όπως αναφέρουν οι γιατροί ανταποκρίνεται στη θεραπεία.