Αραβανή-Οικονομόπουλος: Τίτλοι τέλους για το ζευγάρι

Σαν κεραυνός έσκασε το δημοσίευμα της Espresso το οποίο θέλει την Ευαγγελία Αραβανή και τον Νίκο Οικονομόπουλου να μην είναι πλέον μαζί!! Τι πραγματικά όμως έχει συμβεί στο ζευγάρι και θέλουν την παρουσιάστρια και τον τραγουδιστή να μην είναι πια μαζί;

Tο τελευταίο διάστημα κυκλοφορούν έντονες φήμες πως η Ευαγγελία Αραβανή και ο Νίκος Οικονομόπουλος βρίσκονται σε κρίση μετά από ένα χρόνο κοινής πορείας.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι αφορμή για τις φήμες στάθηκε, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ της Espresso , το γεγονός ότι το ζευγάρι πραγματοποίησε την τελευταία κοινή τους κοσμική έξοδο στις 11 Δεκεμβρίου, όταν και έκαναν κοινή εμφάνιση σε εγκαίνια γνωστού εστιατορίου στη Γλυφάδα.

Η Espresso που αποκαλύπτει μέσω “αξιόπιστης” όπως την χαρακτηρίζει πηγή,τον χωρισμό, αποκάλυψε ότι από την περίοδο των Χριστουγέννων και μετά το ζευγάρι δεν είναι πλέον μαζί και μάλιστα με την Ευαγγελία Αραβανή να έχει ήδη μετακομίσει από το σπίτι του Νίκου Οικονομόπουλου, στο οποίο συζούσαν από τον περασμένο Οκτώβρη.

Ελπίζουμε να είναι απλά μια φήμη ή τουλάχιστον μια μια κρίση που το ζευγάρι θα ξεπεράσει.

Διαβάστε την συνέχεια εδώ