Απόκριες 2019: Δείτε τις αποκριάτικες εκδηλώσεις και τα καρναβάλια που διοργανώνονται σε περισσότερους από 40 νομούς της Ελλάδας!

Οι απόκριες πλησιάζουν και για ακόμη μια χρονιά καταφέραμε να συλλέξουμε (και συνεχώς εμπλουτίζουμε) τις αποκριάτικες εκδηλώσεις σε κάθε γωνιά της Ελλάδας! Επιπλέον, αυτές τις απόκριες,εγκαινιάζουμε μια μεγάλη συνεργασία και γινομαστε το πρώτο site στην Ελλάδα που ενσωματώνει σε κάθε event διαδραστικό χάρτη με τα δωμάτια  ξενοδοχείων αλλά και Airbnb που βρίσκονται σε κοντινή απόσταση από το σημείο διεξαγωγής των εκδηλώσεων!

Εδώ θα βρείτε πληροφορίες για καρναβάλια και αποκριάτικες εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν σε περισσότερους από 40 νομούς της Ελλάδας και σας καλεί να καταχωρήστε δωρεάν και τις δικές σας!

Από τον Έβρο μέχρι την Κρήτη, σε όποια περιοχή και αν διαμένετε ή σκοπεύετε να επισκεφθείτε για να περάσετε τις απόκριες του 2019, σας περιμένουν πληθώρα εκδηλώσεων οργανωμένα από τους εκάστοτε δήμους και τοπικούς φορείς.

Ενδεικτικά σας αναφέρουμε ότι σε Καρναβαλικούς ρυθμούς θα κινούνται περιοχές με καρναβάλια θεσμούς όπως η Πάτρα, η Ξάνθη, η Σκύρος, το Ρέθυμνο, η Λευκάδα αλλά και η Σύρος, η Κέρκυρα, η Ζάκυνθος, η Πρέβεζα, η Κομοτηνή, η Άρτα, το Σιδηρόκαστρο και η Χαλκίδα με το Θαλασσινό της Καρναβάλι!

Στις Φέρες Έβρου θα συναντήσετε το έθιμο της καμήλας, στη Νάξο σας περιμένει το Διονυσιακό Καρναβάλι ενώ στον Τύρναβο Λάρισας και το Κακούρι (Αρτεμίσιο) Αρκαδίας θα βιώσετε πιο σατυρικά καρναβάλια.

Τέλος, στο Γαλαξίδι, για ακόμη μια χρονιά, προετοιμάζονται πυρετωδώς για τα Αλευρομουτζουρώματα της Καθαράς Δευτέρας (11 Μαρτίου 2019)!

Σας ευχόμαστε καλή διασκέδαση και καλές απόκριες!

Δείτε τις αποκριάτικες εκδηλώσεις του 2019 για όλη την Ελλάδα εδώ

0/5 (0 Reviews)
Διαβάστε την συνέχεια εδώ