ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Τι έκανε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μαζί με τον Γιώργο Λιάγκα;

apokalypsi ti ekane i konstantina spyropoulou mazi me ton giorgo liagka
apokalypsi ti ekane i konstantina spyropoulou mazi me ton giorgo liagka

Πριν απο λίγα χρόνια Σπυροπούλου και Λιάγκας είχαν φτάσει στα δικαστήρια μετά απο μήνυση της παρουσιάστριας στον παρουσιαστή καθώς και στην Σάσα Σταμάτη αφού είχαν κάνει ρεπορτάζ στο οποίο κατηγορούσαν την παρουσιάστρια ότι απομάκρυνε  ανθρώπους από το “Σπίτι μου σπιτάκι μου” , εκπομπή της Κωνσταντίνας με ευθύνη της ίδιας……

Τα πράγματα έληξαν σχετικά ήρεμα μετά και την απόφαση του δικαστηρίου και όλοι πήραν τον δρόμο τους. Τώρα όμως, ίσως να είναι και καρμικό, ξανασυναντήθηκαν κάτω απο περίεργες συνθήκες όταν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μαζί με την σκυλίτσα της, την Misu πήγαν για βόλτα στη Βουλιαγμένη και εκεί συνάντησε τον Γιώργο Λιάγκα ο οποίος είχε βγει να κάνει τη βόλτα του.

Το σκυλάκι της παρουσιάστριας έφυγε απο εκείνη και πήγε στην αγκαλιά του Γιώργου Λιάγκα, με την γνωστή παρουσιάστρια και πλέον παίκτρια του Just the 2 of us να απαθανατίζει τη στιγμή.

Η Κωνσταντίνα μάλιστα ανέβασε τη φωτογραφία στο Instagram ενώ το ίδιο έκανε και παρουσιαστής όπου έγραψε κιόλας “Συνάντηση κορυφής”.

Λέτε μετά τον “καυγά” να έχουμε και τίποτα άλλο….έτσι και αλλιώς μόνος εκείνος, μόνη εκείνη, γιατί να μην ………….