ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΣ Έλληνας παρουσιαστής ΕΣΤΗΣΕ κομπίνα στην Ινδία!

Καταζητείται απο την αστυνομία για ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ πολλών εκατομμυρίων

Θύελλα αντιδράσεων αναμένεται να υπάρξει αν μαθευτεί το όνομα του Έλληνα πασίγνωστου παρουσιαστή όπου έχει εβδομαδιαία μεγάλη εκπομπή σε πασίγνωστο κανάλι πανελλαδικής εμβέλειας . Ο παρουσιαστής του οποίου το όνομα έχει εμπλακεί και στο παρελθόν σε υποθέσεις με οικονομικές ατασθαλίες φέρεται ως ο ιθύνων νους εταιρίας όπου πήρε λεφτά απο επενδυτές και στην συνέχεια εξαφανίστηκε! Ποιος είναι ο Έλληνας παρουσιαστής;……..

Εφημερίδα της Ινδίας κατηγορεί τον πασίγνωστο Έλληνα παρουσιαστή και την συνεργό του για δημιουργία εταιρίας τύπου “πυραμίδας” στην Ασιατική χώρα και εξαπάτηση πολλών εκατομμυρίων.Ο Ελληνας παρουσιαστής και η συνεργός του είχαν πάει το περασμένο έτος και σύστησαν επενδυτική εταιρία καθώς και την δημιουργία διαδικτυακού καναλιού όπου προωθούσαν την εταιρία “πυραμίδα” μέσω Youtube!

Οι δύο Έλληνες – που σημειωτέων όπως αναφέρει η εφημερίδα δεν βρίσκονται πλέον στην Ινδία – είχαν διορίσει έναν Ινδό ως διευθυντή απο τον οποίο ζήτησαν να τους μεταφέρει τα κεφάλαια που εισπράχθηκαν μέσω του σχεδίου σε ξένους λογαριασμούς.

Οι δύο Έλληνες υπήκοοι, ο 38χρονος πασίγνωστος παρουσιαστής και η συνεργάτης του 40 ετών είχαν μετακομίσει στη Βομβάη τον Ιανουάριο του 2018 όπου δημιούργησαν την εταιρεία επενδύσεων όπως την χαρακτήριζαν

Οι ύποπτοι πάντοτε σύμφωνα με το δημοσίευμα νοίκιασαν γραφεία σε ουρανοξύστη της πόλης και διόρισαν μάλιστα και τρεις Ινδούς, συμπεριλαμβανομένου του διευθυντή , ως υπάλληλοι στην νέα εταιρεία.

Οι λογαριασμοί ανοίχτηκαν στο όνομα της εταιρείας σε τρεις κορυφαίες τράπεζες και δημιουργήθηκε επίσης και ένα επίσημο αναγνωριστικό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Ο διευθυντής υπέβαλε καταγγελία απάτης και συνωμοσίας εναντίον του Ελληνικού ντουέτου πριν από λίγες μέρες, αφού του είπαν να μεταφέρει επιπλέον ποσά στους ίδιους παραλήπτες.

Όλα ξεκίνησαν σύμφωνα με τον Ινδό διευθυντή όταν οι δύο εμπλεκόμενοι έστησαν την επιχείρηση “πυραμίδα” όπου κάποιος θα έκανε επενδύσει 400 ευρώ και φέρνοντας δύο ακόμα επενδυτές θα εισέπραττε το ποσό των 500 ευρώ.

Διενέργησαν  επίσης διήμερο σεμινάριο στο Νέο Δελχί  για να προσελκύσουν τους επενδυτές να υπογράψουν το σχέδιο. “Η εταιρεία μάλιστα διαθέτει και κανάλι YouTube για την προσέλκυση επενδυτών” καταγγέλλει ο Ινδός διευθυντής.

Το κανάλι υποστήριζε ότι η εταιρεία ήταν ηγέτης στον τομέα της χρηματοοικονομικής ασφάλειας.

Ενώ η αστυνομία δεν έχει ακριβή αριθμό των συνολικών επενδυτών, ξέρουν όμως ότι τα χρήματα τα νέα μέλη τα κατέθεταν σε έναν απο τους τρεις τραπεζικούς λογαριασμούς και κάθε φορά το δίδυμο ζητούσε από τον Kushwaha να μεταφέρει τα κεφάλαια σε άλλους λογαριασμούς.

Χωρίς να γίνεται ακριβές το ποσό που έχει “χαθεί” απο τους επενδυτές η εφημερίδα αναφέρει ότι “το ποσό είναι τεράστιο” και οι υποψίες δημιουργήθηκαν στον Ινδό καταγγέλλοντα όταν συνειδητοποίησε ότι και εκείνος είχε πέσει θύμα της απάτης αφού δεν του είχαν καταβληθεί οι μισθοί δύο μηνών παρότι τα ποσά που μετακινούσε ήταν μεγάλα!

Η αστυνομία της Βομβάης διερευνά σύμφωνα με την εφημερίδα το θέμα εις βάθος αλλά ακόμα συλλήψεις δεν έχουν γίνει!

Αν κάποιος ψάξει ακόμα και στο google Ινδικές εφημερίδες θα το βρει πολύ εύκολα αφού το δημοσίευμα είναι και στα αγγλικά!

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΞΕΝΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΕΔΩ

Διαβάστε την συνέχεια εδώ

Απίστευτο βίντεο με τρελό γέλιο. Απολαύστε τα πιο αστεία κατοικίδια σε ξεκαρδιστικές φάσεις

Καφέ της Χαράς

Καφέ της Χαράς | Όλες οι ανατροπές και οι εκπλήξεις…δυσάρεστες και μη