ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Απαγορεύουν στα Ο.Υ.Κ. να φωνάξουν συνθήματα στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου-ΕΓΓΡΑΦΟ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ Απαγορεύουν στα Ο.Υ.Κ. να φωνάξουν συνθήματα στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου-ΕΓΓΡΑΦΟ

ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ

Απίστευτες πρακτικές και απίστευτες αντιδράσεις υπάρχουν ύστερα από δημοσίευμα της ιστοσελίδας parapolitika.gr όπου εμφανίζεται έγγραφο σχετικά με την απαγόρευση στη Μονάδα Υποβρυχίων Αποστολών να φωνάζουν συνθήματα κατά τη διάρκεια της επερχόμενης παρέλασης της 25ης Μαρτίου 2019, έχουν προκληθεί τις τελευταίες ώρες.

Μάλιστα η μεγαλύτερη αντίδραση είναι από την ίδια τη Μονάδα με τον διοικητή της, αυτή την ώρα, να έχει συγκεντρώσει όλους τους καταδρομείς και να απαιτεί να μάθει το πρόσωπο που διέρρευσε το έγγραφο.

Να σημειώσουμε πως τα parapolitika.gr έφεραν στο φως της δημοσιότητας ένα έγγραφο- σοκ το οποίο αποτελεί επίσημη διαταγή για την ημέρα της 25ης Μαρτίου και αναφέρεται στα συνθήματα που λένε (πάντα ) τα άτομα της συγκεκριμένης μονάδα τη στιγμή που παρελαύνουν.

Αναλυτικότερα το έγγραφο με θέμα «Στρατιωτική παρέλαση 25ης Μαρτίου 2019» απαγορεύει ρητά την απαγγελία συνθημάτων κατά τη διάρκεια της επερχόμενης παρέλασης της 25ης Μαρτίου 2019». Μάλιστα το ίδιο έγγραφο επιχειρηματολογεί πάνω στη σχετική απόφαση σημειώνοντας πως αυτό γίνεται «με σκοπό τη διαφύλαξη αλλά και την προβολή της αξιοπρέπειας της Μονάδας και του Λιμενικού Σώματος» ενώ συνεχίζει απειλώντας με επιπτώσεις σε όποιον παραβεί τις διαταγές γράφοντας πως με αυτό τον τρόπο θα διασφαλιστεί «η αποφυγή κυρώσεων πειθαρχικών αλλά και ποινικών σε στελέχη, πράγμα το οποίο έχει συμβεί στο παρελθόν»…

πηγη – parapolitika.gr

Διαβάστε την συνέχεια εδώ
Ανέκδοτο: Θα λιώσετε στο γέλιο. Ένας απο την Λάρισα είναι τρελά ερωτευμένος με μια Αγγλίδα

Ανέκδοτο: Θα λιώσετε στο γέλιο. Ένας απο την Λάρισα είναι τρελά ερωτευμένος με μια Αγγλίδα

Power Of Love spoiler Gala

Power Of Love spoiler Gala: Η Μπακοδήμου ανακοινώνει ποιοι είναι οι αγαπημένοι παίκτες και ποιοι ΑΠΟΧΩΡΟΥΝ