Απίστευτο περιστατικό στις Κολυμπήθρες της Τήνου. Ο αέρας σήκωσε κυριολεκτικά δασκάλα και την έριξε απο ύψος 5 μέτρων

apisteftoperistatikostiskolybithrestistinouoaerassikosekyriolektikadaskalaketinerixeapoypsosmetron
apistefto peristatiko stis kolybithres tis tinou o aeras sikose kyriolektika daskala ke tin erixe apo ypsos 5 metron

Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα στην Τήνο και συγκεκριμένα στην περιοχή μικρή Κολυμπήθρα η οποία είναι μια απο τις πιο δημοφιλές παραλίες του νησιού. Όπως καταγγέλλει στην  ιστοσελίδα στο protothema.gr, 28χρονη δασκάλα παρασύρθηκε από τον δυνατό αέρα που πνέει τις τελευταίες ημέρες στο νησί ενώ καθόταν στην βελούδινη πολυθρόνα όπου φωτογραφίζονται όλοι όσοι επισκέπτονται την συγκεκριμένη παραλία…………..
και που βρίσκεται στην ταράτσα ενός κτίσματος στην παραλία Κολυμπήθρα με αποτέλεσμα να βρεθεί στο κενό από ύψος πέντε μέτρων.
Διαβάστε τι καταγγέλλει η 28χρονη δασκάλα για το συμβάν
«Όταν φτάσαμε εκεί, πήραμε σειρά για να φωτογραφηθούμε» λέει η 28χρονη εκπαιδευτικός για να προσθέσει: «Πήγα πρώτη και επειδή φυσούσε προτίμησα να καθίσω σε μια από τις πολυθρόνες, αντί να σταθώ όρθια. Όταν πήγα να ακουμπήσω την πλάτη μου στη ράχη της πολυθρόνας, τότε ένοιωσα πως αρχίζω να πέφτω. Ξαφνικά η πολυθρόνα, που δεν ήταν σταθεροποιημένη, σε συνδυασμό και με την δύναμη του αέρα αναποδογυρίζει με αποτέλεσμα να πέσω από την ταράτσα».

Τήνος – Μικρή Κολυμπήθρα

ενώ αναφορικά με τις συνθήκες που τις παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες η δασκάλα αναφέρει στο protothema.gr
«Στο ιατρικό κέντρο δεν είχαν ούτε εξοπλισμό, ούτε προσωπικό. Το μόνο που μου έκαναν ήταν να βγάλουν μια ακτινογραφία και να με στείλουν στο λιμάνι για να πάρω το πλοίο για την Ραφήνα. Ούτε καν μεσολάβησαν για να με παραλάβει το ΕΚΑΒ από το λιμάνι. Ο αδερφός μου το ειδοποίησε και έτσι μεταφέρθηκα στο Ασκληπιείο Βούλας στις 10 το βράδυ, έπειτα από απίστευτη ταλαιπωρία, καθώς δεν μπορούσα ούτε να σηκωθώ από την θέση μου για να πάω στην τουαλέτα».