Απίστευτη ταλαιπωρία για 1365 επιβάτες του Blue Star Naxos.Γιατί επιστρέφει στο λιμάνι του Πειραιά;

apistefti taleporia gia 1365 epivates tou blue star naxos giati epistrefi pirea

Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα να ξεκινάς τις διακοπές σου όλος χαρά μαζί με την οικογένεια σου να τρέχεις να προλάβεις να μπεις στο καράβι να πιάσεις θέση ειδικά τον Αύγουστο, να ξεκινάει το πλοίο και να λες άντε καλό καλοκαίρι………….και μετά απο τρεις ώρες να σε ενημερώνουν ότι το πλοίο λόγω μηχανικής βλάβης πρέπει να γυρίσει στο λιμάνι του Πειραιά!!
1365 επιβάτες του Blue Star Naxos, ζουν αυτό το μαρτύριο αυτή την στιγμή που σας μεταφέρουμε το ρεπορτάζ αφού το πλοίο με το οποίο ταξιδεύουν παρουσίασε μηχανική βλάβη, και πήρε τον δρόμο της επιστροφής λίγες ώρες πριν φτάσει στο λιμάνι της Πάρου!
Το πλοίο είχε ξεκινήσει το προγραμματισμένο δρομολόγιο του απο τον Πειραιά στις 6:45 το πρωί, με προορισμό Πάρο – Ναξο – Ηρακλειά – Σχοινούσα – Κουφονησι – Κατάπολα.
Λίγη ώρα αργότερα και ενώ έπλεε ανάμεσα μετά την Κύθνο, παρουσιάστηκε βλάβη και το πλοίο αναγκάστηκε να αλλάξει πορεία και να επιστέψει πίσω στον Πειραιά.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρίας, οι επιβάτες θα προωθηθούν στους προορισμούς τους με άλλα πλοία.

Διαβάστε ακόμα:

NEWSBLOG

Written by NEWSBLOG

Στο Newsblog.gr ένα πλήθος δημοσιογράφων παρακολουθούν και ενημερώνουν τους επισκέπτες της ιστοσελίδας μας τόσο για τα νέα της χώρας όσο και για αυτά που συμβαίνουν ανά τον κόσμο.
Ο σκοπός των συντακτών του newsblog.gr δεν είναι η τυφλή αναπαραγωγή των ειδήσεων αλλά η διαρκής προσπάθεια για ανάδειξη των θεμάτων μέσα από πρωτότυπο ρεπορτάζ και μαρτυρίες των πρωταγωνιστών.