Απίστευτη περιπέτεια, διασκέδαζαν στην ΠΑΟΛΑ και τους έπιασε η ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ

Για να διασκεδάσουν στην Πάολα ξεκίνησαν, εγκλωβισμένοι απο ερμητικό χείμαρρο κατέληξαν.1.000 άτομα που πήγαν σε νυχτερινό κέντρο στο Δρέπανο Αχαΐας που βρίσκεται δίπλα σε χείμαρρο που «φούσκωσε» από τη βροχή που έπεφτε για περίπου τρεις ώρες.Μια απροσδόκητη περιπέτεια πέρασαν όλοι όσοι πήγαν σε νυχτερινό κέντρο στο Δρέπανο Αχαΐας, προκειμένου να δουν την Πάολα να τραγουδά.

Πήγαν στην ΠΑΟΛΑ και εγκλωβίστηκαν απο την ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ

Λόγω της κακοκαιρίας και των καταιγίδων που χτύπησαν την περιοχή για περίπου τρεις ώρες, χείμαρρος που βρίσκεται δίπλα στο νυχτερινό κέντρο υπερχείλισε με αποτέλεσμα τα περίπου 1.000 άτομα που βρίσκονταν μέσα στο κτίριο να μην μπορούν να βγουν από αυτό.

Αμέσως, κινητοποιήθηκαν η Πυροσβεστική και η Αστυνομία, όπου σε συνεργασία με την «Ολυμπία» οδό έκοψαν τις μπάρες που συνδέουν το σημείο με τον αυτοκινητόδρομο Κορίνθου – Πατρών και τα αυτοκίνητα διοχετεύθηκαν στον αυτοκινητόδρομο.

Ο χείμαρρος βρίσκεται ακριβώς δίπλα από το νυχτερινό κέντρο, όπου εμφανιζόταν η γνωστή τραγουδίστρια με τις Αρχές να επιστρατεύουν μέχρι και λεωφορεία προκειμένου να μεταφέρουν σε ασφαλές σημείο τους θαμώνες με ορισμένους εξ αυτών να μένουν για ώρες εγκλωβισμένοι μέσα στα οχήματά τους.

via