ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ! Παρουσιαστής στην Αργεντινή προκαλεί μοντέλο LIVE και εκείνο ΞΕΚΟΥΜΠΩΝΕΙ..Θα σας την ξε-ΣΗΚΩΣΕΙ!

viral video parousiastis stin argentini prokali montelo live ke ekino xekouboni tha sas tin xe sikosi

Αν δεν έχεις δει Αργεντίνικο show στην τηλεόραση, τότε σίγουρα δεν έχεις δει τίποτα. Όταν εδώ ακόμα κάνουμε εκπομπές με την Πάνια και τα παρατράγουδα, ή με όλους εκείνους τους δήθεν μεγαλοπαρουσιαστές που παίζουν αποκλειστικότητες που έχουν “αρπάξει” απο τις ιστοσελίδες και τα μπλογκ, στην Αργεντινή έχουν πάει την διασκέδαση, μερικά επίπεδα πολύ ψηλότερα…..

Για παράδειγμα στο παρακάτω εκπληκτικό όπως θα δείτε viral video ο παρουσιαστής του show Juan Carlos Valdivia, προκαλεί το μοντέλο Fran Undurraga και εκείνο φυσικά κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα απ’ αυτόν και του απαντάει κατάλληλα.
Όπως θα δείτε και εσείς ο παρουσιαστής Juan Carlos Valdivia, παθαίνει ένα σοκ με αυτό που βλέπει και φυσικά του αρέσει, με αποτέλεσμα τα προσόντα του να μην αντέχουν το θέαμα το οποίο είναι φανταστικό και να υψώνει την “σημαία”…όχι της επανάστασης πάντως!
Δείτε το βίντεο

Διαβάστε ακόμα:

NEWSBLOG

Αρθρογράφος NEWSBLOG

Στο Newsblog.gr ένα πλήθος δημοσιογράφων παρακολουθούν και ενημερώνουν τους επισκέπτες της ιστοσελίδας μας τόσο για τα νέα της χώρας όσο και για αυτά που συμβαίνουν ανά τον κόσμο.
Ο σκοπός των συντακτών του newsblog.gr δεν είναι η τυφλή αναπαραγωγή των ειδήσεων αλλά η διαρκής προσπάθεια για ανάδειξη των θεμάτων μέσα από πρωτότυπο ρεπορτάζ και μαρτυρίες των πρωταγωνιστών.