ΑΝΤΕΧΕΙΣ! Η Ρία Αντωνίου YΓPH με ΚΟΡΔΟΝΙ στην πισίνα! ΟΛΟΣΤΡΟΓΓΥΛΑ

antechis i ria antoniou ygph me mavro kordoni stin pisina olostrongyla

Πραγματικά πιστεύει κανείς αυτή την στιγμή ότι υπάρχει πιο καuτη γυναίκα στην Ελλάδα απο την Ρία Αντωνίου; Αμφιβάλλουμε! Μπορεί να έχει φύγει εδώ και χρόνια απο την χώρα μας και να στοιχειώνει τα όνειρα των γειτόνων μας των Ιταλών τους οποίους έχει καταφέρει και τους έχει κάνει πραγματικά να την κοιτούν και να μένουν άναυδοι, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν την θεωρούμε δικιά μας, αφού θέλουμε δεν θέλουμε, είναι η μια και μοναδική Ρία Αντωνίου……..

Δεν υπάρχει ημέρα που να μην γίνει ένας μικρός χαμός με το μοντέλο είτε στην Ελλάδα είτε στην Ιταλία αφού τα social media κάνουν τα νέα να τρέχουν στο χιλιοστό του δευτερολέπτου και μπορούμε ταυτόχρονα να μαθαίνουμε τα νέα της και να βλέπουμε τις νέες της φωτογραφίες και όχι μόνο.

Αυτή την φορά η Ρία κατάφερε να μας κάψει κυριολεκτικά αφού ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μερικές απίστευτες φωτογραφίες που φτάνουν στο όριο του ακατάλλnλou!

Δείτε την εδώ

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ria antoniou (@riaantoniou_official) στις

Διαβάστε ακόμα:

NEWSBLOG

Written by NEWSBLOG

Στο Newsblog.gr ένα πλήθος δημοσιογράφων παρακολουθούν και ενημερώνουν τους επισκέπτες της ιστοσελίδας μας τόσο για τα νέα της χώρας όσο και για αυτά που συμβαίνουν ανά τον κόσμο.
Ο σκοπός των συντακτών του newsblog.gr δεν είναι η τυφλή αναπαραγωγή των ειδήσεων αλλά η διαρκής προσπάθεια για ανάδειξη των θεμάτων μέσα από πρωτότυπο ρεπορτάζ και μαρτυρίες των πρωταγωνιστών.