ΑΝΕΚΔΟΤΟ – Ζευγάρι μετακομίζει σε σπίτι πάνω απο τις γραμμές τρένου! Πολύ Γέλιο

ΑΝΕΚΔΟΤΟ - Ζευγάρι μετακομίζει σε σπίτι πάνω απο τις γραμμές τρένου! Πολύ Γέλιο

Κάποτε ένα νιόπαντρο ζευγάρι, μετακομίζει σε ένα καινούριο σπίτι πάνω από τις γραμμές του ηλεκτρικού σιδηρόδρομου. Αφού λοιπόν τακτοποιούνται, η γυναίκα συνειδητοποιεί ότι κάθε βράδυ, την ώρα που περνάει το τραίνο των 10, τα ρούχα στην ντουλάπα πέφτανε. Ετσι, την επόμενη κιόλας μέρα, παίρνει τηλέφωνο στον ξυλουργό και του λέει να έρθει να το κοιτάξει.


Το απογευματάκι, περνάει ο ξυλουργός από το σπίτι με τα σύνεργα. Αφού ρίχνει μια ματιά στην ντουλάπα, σκέφτεται ότι οι δονήσεις του τραίνου κουνάνε όλη την ντουλάπα και τα ρούχα πέφτουν.

Έτσι, στηρίζει με βίδες την ντουλάπα στον τοίχο. Το ίδιο βράδυ, στις 10 η ώρα, περνάει το τραίνο και όπως ήταν αναμενόμενο, τα ρούχα ξαναπέφτουν.

Εξαπλή η γυναίκα, ξαναπαίρνει τηλέφωνο τον ξυλουργό και του εξηγεί.

Έκπληκτος αυτός της λέει ότι θα περάσει να δει τι άλλο μπορεί να κάνει. Έτσι την επόμενη μέρα, πηγαίνει πάλι, και στηρίζει την ντουλάπα με σκοινιά και ξύλα, και φεύγει σίγουρος πλέον ότι τα ρούχα είναι αδύνατον να πέσουν.

Παρόλα αυτά μόλις περνάει το τραίνο των 10 τα ρούχα ξαναπέφτουν. Εξοργισμένη η γυναίκα, ξαναπαίρνει τηλέφωνο τον ξυλουργό και του γνωστοποιεί την αποτυχία της μεθόδου του.

Έτσι εκείνος αποφασίζει να πάει την ώρα που περνάει το τραίνο και να δει από κοντά τι ακριβώς συμβαίνει και τα ρούχα πέφτουν.

Το ίδιο βράδυ λοιπόν κατά τις 9:30 και ενώ ο άντρας της τύπισσας έλειπε, ο ξυλουργός πηγαίνει σπίτι της και της λέει ότι θα μπει στην ντουλάπα για να δει τι ακριβώς συμβαίνει, πράγμα που γίνεται.

Η γυναίκα, κλείνει την ντουλάπα και αφήνει τον ξυλουργό μέσα για να δει..

Εκείνη την στιγμή επιστρέφει σπίτι ο άντρας, και γεμάτος όρεξη φωνάζει στη γυναίκα του..

– Γυναίκα, ντύσου γρήγορα. Θα σε βγάλω έξω να φάμε και μετά θα πάμε σινεμά..

Ενθουσιασμένη η γυναίκα πηγαίνει στην τουαλέτα για να βαφτεί, ενώ ο άντρας πηγαίνει στην κρεβατοκάμαρα για να αλλάξει ρούχα.

Όπως ανοίγει την ντουλάπα βλέπει τον ξυλουργό καθισμένο πίσω από τα ρούχα. Φανερά θυμωμένος ο άντρας τον ρωτάει με επιτακτική φωνή..

– Εσύ τι κάνεις εδώ;

και ο ξυλουργός…

– Αν σου πω ότι περιμένω το τραίνο των 10 θα με πιστέψεις;

ΑΕΚ ΠΑΟΚ Live Streaming - Το ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής μόνο ΕΔΩ

ΑΕΚ ΠΑΟΚ Live Streaming – Το ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής μόνο ΕΔΩ

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου,κωνσταντίνα σπυροπούλου,κωνσταντίνα σπυροπούλου υψοσ,κωνσταντίνα σπυροπούλου instagram,κωνσταντίνα σπυροπούλου ηλικια,κωνσταντίνα σπυροπούλου just the 2 of us,κωνσταντίνα σπυροπούλου κοσμήματα

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου – Καβάλα στο τρακτέρ με 12ποντες γόβες