Ανέκδοτο: Τρεις εργάτες δούλευαν σε ουρανοξύστη…υψηλό γέλιο

Ανέκδοτο: Τρεις εργάτες δούλευαν σε ουρανοξύστη...υψηλό γέλιο

Τρεις εργάτες κατασκευαστικής εταιρίας που δούλευαν σε ουρανοξύστη, συζητούσαν κατά τη διάρκεια του μεσημεριανού τους φαγητού. Ο πρώτος είπε:
-Ζαμπόν, ζαμπόν, ζαμπόν. Το μόνο που μου δίνουν συνέχεια είναι ένα σάντουιτς με ζαμπόν. Τα βαρέθηκα αυτά τα σάντουιτς. Αν μου δώσουν και αύριο σάντουιτς με ζαμπόν, θα πηδήσω από το κτίριο και θα σκοτωθώ.

Ο δεύτερος είπε:
-Γαλοπούλα, γαλοπούλα, γαλοπούλα!! Το μόνο που μου δίνουν συνέχεια είναι ένα σάντουιτς γαλοπούλας. Τα βαρέθηκα! Αν μου δώσουν ένα ακόμη σάντουιτς γαλοπούλας, θα σκοτωθώ κι εγώ!
Ο τρίτος εργάτης είπε!
-Φυστικοβούτυρο, φυστικοβούτυρο, φυστικοβούτυρο!

Το μόνο που μου δίνουν συνέχεια για μεσημεριανό είναι ένα σάντουιτς με φυστικοβούτυρο. Τα βαρέθηκα! Αν μου δώσουν ένα ακόμη σάντουιτς με φυστικοβούτυρο, θα πηδήξω κι εγώ, μαζί σας, από το κτίριο και θα σκοτωθώ!

Την άλλη μέρα ο πρώτος εργάτης πήρε ένα σάντουιτς με ζαμπόν. Έτσι, πήδηξε από το κτίριο και σκοτώθηκε. Ο δεύτερος εργάτης πήρε ένα ακόμη σάντουιτς γαλοπούλας κι έτσι πήδηξε κι αυτός από το κτίριο και σκοτώθηκε. Και ο τρίτος εργάτης πήρε ένα ακόμη σάντουιτς από φυστικοβούτυρο κι έτσι πήδηξε από το κτίριο και σκοτώθηκε κι αυτός.

Στην κηδεία οι τρεις γυναίκες τους, θρηνούσαν. Η γυναίκα του πρώτου εργάτη έλεγε:
-Μακάρι να μου το είχε πει! Δεν θα του έφτιαχνα άλλο σάντουιτς με ζαμπόν!
Η γυναίκα του δεύτερου εργάτη έλεγε:

-Μακάρι να μου το είχε πει! Δεν θα του έφτιαχνα άλλο σάντουιτς με γαλοπούλα!
Η γυναίκα του τρίτου εργάτη έλεγε:
-Δεν καταλαβαίνω γιατί πήδηξε! Πάντοτε έφτιαχνε μόνος του τα σάντουιτς!

0/5 (0 Reviews)
Διαβάστε την συνέχεια εδώ