Ανέκδοτο: Ο τύπος και τα τέσσερα κουμπιά του αεροπλάνου…Επικό γέλιο

Επικό γέλιο

Κάποιος θέλει να χρησιμοποιήσει την τουαλέτα του αεροπλάνου.
Πηγαίνοντας βλέπει πως είναι κατειλημμένη. Η αεροσυνοδός του λέει:
-“Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την τουαλέτα των γυναικών αλλά προσέξτε μη χρησιμοποιήσετε τα τέσσερα κουμπάκια δίπλα στον καθρέπτη.”
Αυτός μπαίνει και αφού τελειώνει, κοιτά τα κουμπιά με περιέργεια. Το πρώτο γράφει ΖΝ. Το πατάει και βγαίνει ζεστό νερό που του πλένει τον πισινό.

– “Ρε τις κουφάλες τις γυναίκες ανέσεις”, σκέφτεται! Κοιτά το δεύτερο κουμπί που γράφει Ζ.Α. και το πατάει. Βγαίνει ζεστός αέρας που του στεγνώνει τον πισινό.

– “Ρε τις κουφάλες τις γυναίκες μεγαλεία!!!” Πατάει το τρίτο κουμπί που γράφει Π.Π., βγαίνει πούδρα πισινού με ένα πον-πον και του πουδράρει τον πισινό. Κοιτάει το τέταρτο που γράφει Α.Ε.Τ. και σκέπτεται:

– Τι διάολο ας το πατήσω και αυτό. Γίνεται τότε μεγάλος χαμός και λιποθυμάει από τον πόνο. Ξυπνάει σε ένα κρεβάτι νοσοκομείου και έντρομος συνειδητοποιεί πως του έχουν κόψει τα αρχίδια. Αρχίζει να φωνάζει και μπαίνει μέσα ένας νοσοκόμος

. – Βοήθεια του λέει, έχασα τα αρχίδια μου.

– “Τι να κάνουμε κύριε”, του απαντά αυτός.

-“Αφού σας είχαν πει να μη πατήσετε τα κουμπιά.” Και καλά πατήσατε το Ζεστό Νερό, τον Ζεστό Αέρα, την Πούδρα Πισινού. Τον Αυτόματο Εξαγωγέα Ταμπόν, τι τον πατήσατε;;

Power Of Love: «Εγώ φταίω που δεν σε χώρισα»…επικός καυγάς στο αυτοκίνητο.Τι λέει η Μαρία Μπακοδήμου

Νίκος Μουτσινάς

Παρελθόν ο Νίκος Μουτσινάς απο το Open. Αυτός είναι ο λόγος που αποχώρησε