Ανέκδοτο: Ο ΓΥΦΤΟΣ με το Ντατσούν κάνει σμπαραλια μια FERRARI. Πολύ γέλιο

anekdoto o gyftos me to ntatsoun kani sbaralia mia ferrari poly gelio
anekdoto o gyftos me to ntatsoun kani sbaralia mia ferrari poly gelio

Σε μία διασταύρωση, όπου η διέλευση των αυτοκινήτων είναι γρήγορη, ένας γύφτος με ένα Datsun, παραβιάζει ένα STOP και παραλίγο να βρεθεί αγκαλιά μαζί με τον οδηγό της Ferrari που ερχόταν κανονικά πάνω στη διάβαση
Πλακώνονται στα φρένα και οι δύο, αλλά τελικά δεν κατάφεραν να αποφύγουν τη σύγκρουση. Έξαλλος ο γύφτος πετάγεται έξω από το Datsun και πλησιάζει τον οδηγό της Ferrari , ρίχνοντας καντήλια.

Εκείνη τη στιγμή, και ενώ ο γύφτος του τα έχει διαβάσει και τα 12 ευαγγέλια, ανοίγει η πόρτα της Ferrari και βγαίνει από μέσα ένας τύπος φουσκωτός και…

πολύ γυμνασμένος, που μετά βίας χώραγε στην Ferrari .

Πλησιάζει το γύφτο και αρχίζει να του φωνάζει…

– Θα σου γ….σω τη μάνα ρε… θα σου ξεσκίσω τον κ..ο αν σε πιάσω στα χέρια μου

ο γύφτος πανικόβλητος τρέχει ξανά μέσα στο Datsun, κλείνει πόρτες, παράθυρα ασφάλειες κλπ.. Παίρνει το μικρόφωνο και φωνάζει στον φουσκωτό τύπο:

– Κχχ.. Θα μου κλάσεις τα αpx..δια.. Κχχ..

NEWSBLOG
Στο Newsblog.gr ένα πλήθος δημοσιογράφων παρακολουθούν και ενημερώνουν τους επισκέπτες της ιστοσελίδας μας τόσο για τα νέα της χώρας όσο και για αυτά που συμβαίνουν ανά τον κόσμο. Ο σκοπός των συντακτών του newsblog.gr δεν είναι η τυφλή αναπαραγωγή των ειδήσεων αλλά η διαρκής προσπάθεια για ανάδειξη των θεμάτων μέσα από πρωτότυπο ρεπορτάζ και μαρτυρίες των πρωταγωνιστών.