ΑΝΕΚΔΟΤΟ: Είναι ένας δραπέτης 2 μέτρα μπόι, μια ΜΙΛΦΑΡΑ και η Βαζελίνη! Τρελό γέλιο

Ένας μαύρος κατάδικος στην Καλιφόρνια, 2.00, 140 κιλά με ξυρισμένο κεφάλι, καταφέρνει να αποδράσει από τη φυλακή που τον κράταγαν για 15 χρόνια. Είχε φάει ισόβια για ληστεία με φόνο που είχε κάνει με τα χέρια του.
Καθώς έτρεχε στα χωράφια για να ξεφύγει, βρίσκει ένα σπίτι και μπαίνει μέσα σπάζοντας την πόρτα. Βρίσκει ένα ζευγάρι που κοιμόταν στο κρεβάτι του η γυναίκα σκέτη MIΛΦΑPA απο τις καλες!!

Πιάνει τον σύζυγο, τον πετάει από το κρεββάτι και τον δένει σε μία καρέκλα. Δένει και τη γυναίκα στο κρεβάτι και πέφτει από πάνω της. Τη φιλάει στο λαιμό και στη συνέχεια σηκώνεται και μπαίνει στο μπάνιο.

Ο άνδρας δεμένος στην καρέκλα λέει αλαφιασμένος στην γυναίκα του:

-Κοίτα, αυτός ο τύπος είναι εγκληματίας, πρέπει να την έχει κοπανήσει από τη φυλακή… είδες τα ρούχα του; Είναι ρούχα φυλακισμένου! Πιθανό να μην έχει δει γυναίκα πολλά χρόνια. Τον είδα πως φίλαγε το λαιμό σου! Αν σου ζητήσει σeξ, μην αντισταθείς, μη πεις όχι, μη παραπονεθείς, γιατί μπορεί να μας σκοτώσει και τους δύο. Δώσ’ του ό,τι σου ζητήσει. Δωσ’ του ικανοποίηση, μη κινδυνεύσουμε. Μη τον θυμώσεις! Να φανείς δυνατή γλυκιά μου. Σ’ αγαπάω πολύ!

Και η γυναίκα του απαντάει:

-Δε φίλαγε το λαιμό μου. Ψιθύριζε στο αυτί μου… Μου είπε ότι σε βρίσκει πολύ σeξi και με ρώτησε αν έχουμε βαζελίνη στο μπάνιο! Να φανείς δυνατός χρυσέ μου…

Και εγώ σ’ αγαπάω πολύ…

Οδηγίες Βήμα-Βήμα πως να φορέσεις σωστά την μάσκα !

ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ! Η Κατερίνα Στικούδη ΚΟΡΔΟΝΑΤΗ θα σας ΣΑΛΤΑΡΕΙ!Μοιράζει ΠΟΝΟ