Ανέκδοτο: Είναι ένα σπερματοζωάριο ,ένα πανηγύρι και η…. Τρελό γέλιο

anekdoto ine ena spermatozoarioena panigyri ke i malkia trelo gelio
anekdoto ine ena spermatozoarioena panigyri ke i malkia trelo gelio

Μέσα στα σπεpματοθυλάκια, τα σπέpματα έχουν πανηγύρι. Ποτό, μουσική, χορός, βαβούρα, ανέκδοτα. Μονάχα ένα από αυτά, μόνο του στη γωνία, δεν συμμετέχει στο ξεφάντωμα και κάνει ασκήσεις. Κάμψεις, τρέξιμο γύρω στη σάλα, βάρη. Περιμένει κάνοντας γυμναστική. Κάποια στιγμή, τα άλλα το φωνάζουν να πιει μαζί τους.
– Μήτσο, τι θα γίνει με σένα; Παράτησε τα κι έλα να πιεις κάνα ποτήρι.


– Καλά, ξεφαντώστε εσείς. Όταν όμως έρθει η ώρα, ΕΓΩ θα είμαι αυτός που θα φτάσω πρώτος στο ωάριο και θα το γονιμοποιήσω.

Και πριν προλάβει να τελειώσει άλλη μία έλξη στο μονόζυγο, χτυπάει ο συναγερμός.

Μια τεράστια προειδοποιητική κόκκινη πινακίδα αναβοσβήνει τα γράμματα “OPΓAΣMOΣ” και ακούγεται ένας εκκωφαντικός ήχος πανικού (σαν τις σειρήνες αεροπορικής επιδρομής).

Τα σπέρματα, παρατάνε τα πάντα, τρέχουν και στήνονται στην εκκίνηση, έτοιμα να ξεχυθούν στο διάδρομο.

Ο Μήτσος στη πρώτη γραμμή, με μάτι κόκκινο από την αδρεναλίνη, περιμένει μαζί με τους άλλους.

Το πράσινο ανάβει και το τσούρμο αρχίζει το τρέξιμο.

Μερικοί τσαλαπατιούνται στη διαδρομή, οι πιο γέροι τα φτύνουν μετά από λίγο, οι πιωμένοι ξερνάνε τ’ άντερα τους, ο Μήτσος όμως τους έχει αφήσει όλους πίσω.

Το τρέξιμο συνεχίζεται (η κάμερα δείχνει τα κεφάλια των δρομέων από πίσω, φωνές πανικού παντού, “…μη σπρώχνεις ρε, κάνε πιο πέρα μαλ**α….” και στο βάθος, ο σωληνοειδής στίβος που πλησιάζει στο τέλος του, με το Μήτσο να προηγείται των άλλων.

Φτάνει στην έξοδο, βγάζει το κεφάλι του έξω, σταματάει απότομα, και με πρόσωπο παραμορφωμένο από τον πανικό, φωνάζει στους άλλους, που τον πλησιάζουν ασταμάτητοι:

– Πίσω, πίσω, MAΛ@KIA είναι…

Διαβάστε την συνέχεια

NEWSBLOG

Στο Newsblog.gr ένα πλήθος δημοσιογράφων παρακολουθούν και ενημερώνουν τους επισκέπτες της ιστοσελίδας μας τόσο για τα νέα της χώρας όσο και για αυτά που συμβαίνουν ανά τον κόσμο.
Ο σκοπός των συντακτών του newsblog.gr δεν είναι η τυφλή αναπαραγωγή των ειδήσεων αλλά η διαρκής προσπάθεια για ανάδειξη των θεμάτων μέσα από πρωτότυπο ρεπορτάζ και μαρτυρίες των πρωταγωνιστών.